Margaux Dietz förlovad med pojkvännen Jacob: "Hur sjukt?"

Margaux Dietz förlovad med pojkvännen Jacob Liebermann

"Han sa JA...". Nu avslöjar Margaux Dietz att hon har friat till pojkvännen Jacob Liebermann under deras drömsemester i Maldiverna.

Margaux Dietz, 27, har friat till pojkvännen Jacob Liebermann, 33, och hans svar var ja! På Instagram visar Margaux upp en bild på dem där hon har en vacker glittrande ring på ringfingret, och hon skriver “Han sa JA…”.

Frieriet skedde under familjens pågående Maldiverna-semester och det är Margaux som tog saken i egna händer att bli en förlovad kvinna. I sin senaste video på Youtube erkänner hon vad som var på gång:

– I nästa vlogg då tänkte jag fria till Jacob, hur sjukt? Så stay tuned, säger hon.

Margax Dietz slog igenom på Youtube när hon delade med sig av sin förlossningsvideo från när sonen Arnold, 1, föddes. Under våren deltog hon i TV4:s program Let’s dance och gjorde onekligen succé.

Men samtidigt har framgången tärt på förhållandet med Jacob. I somras delade hon med sig av att de kämpade för att få relationen att fungera, i ett ärligt blogginlägg skrev hon att de inte bråkade – men att de heller inte prioriterade varandra.

”Jag vill berätta för er att det inte har varit så jättebra, att vara småbarnsföräldrar kan tära otroligt mycket på ens egna relation i alla fall i vårt fall. Enligt vad vi läst oss till är det heller inte bara vi som kämpar, det är så många par som går isär under första åren med småbarn”, skriver hon.

Margaux och sambon har gjort slut två gånger

Margauxs lösning var att gå i KBT, kognitiv beteende terapi – plus att de förberedde sig för att gemensamt gå i parterapi. För trots problemen så var de båda övertygade om att de vill fortsätta tillsammans:

”Jacob och jag är väldigt starka tillsammans och mycket av vår styrka är att vi har varit isär två gånger innan så vi vet att vi helst inte hamnar där igen, för vi trivs inte utan varandra. Men det är svårt att hitta gnistan och fjärilarna i magen när man jobbar hårt, både hemma och med Arnold hela tiden går vi på sista energin med sömnen. En ledig kväll vill vi helst chilla, sova ut och inte jobba på förhållandet”.

Ett halvår senare verkar Margaux och Jacob ha fått ordning på sin relation. Hänt önskar dem stort lycka till!

LÄS MER: Margaux Dietz nya barnbesked – har redan bestämt namn

LÄS MER: Margaux Dietz säljer lyxvåningen – efter familjebeslutet

FOTO: Ibl, Instagram

Senaste nytt