Margaux Dietz drag med 2-årige Arnold får fansen att jubla

Margaux Dietz erkännande om bråken med Jacob – efter beslutet för 2-årige sonen

I slutet av 2019 gick Margaux Dietz och Jacob Liebermann skilda vägar.
Nu delar de på vårdnaden om 2-årige sonen Arnold, och relationen mellan föräldrarna är god.
Det är något vi får ta del av i en ny video – som får fansen att jubla!

Margaux Dietz och Jacob Liebermann gifte sig i april 2019 med ett storslaget bröllop i dagarna två som de kallade för ett ”tvärt om-bröllop” – med fest först och vigsel dagen efter där alla gäster var klädda i pyjamas.

Jag och Jacob svävar fortfarande på moln och är nykära. Att gifta sig är typ det roligaste och mest romantiska vi gjort. Haha, även fast vi verkligen gjorde det på vårt sätt”, berättade Margaux efter bröllopet.

Månader därefter blev det dock känt att Jacobs och Margaux vigsel inte var giltig, eftersom att de vigdes av Ebba Busch Thor som inte är en registrerad vigselförättare. Det var dock inte något som Margaux själv ansåg var ett problem.

– Man kan ju alltid springa och gifta sig i stadshuset senare, sa Margaux till Dagens nyheter.

Mn sen dröjde det inte lång tid innan paret gick ut med att de valt att gå skilda vägar.

Orden om familjesituationen

Nu har Margaux och Jacob flyttat isär, och delar därför på vårdnaden om 2-årige sonen Arnold. För en månad sedan berättade Margaux om känslorna över att familjen gått isär och nu inte längre lever ihop.

– En perfekt familj har alltid varit min dröm liksom. Och nu blev det så här, det blev inte som jag alltid har drömt om och tänkt mig, förklarade Margaux i en video på Youtube.

Men med det menar hon inte att hon är helt missnöjd med situationen som nu råder.

– Samtidigt så älskar jag situationen som vi har nu. Det är bara den här bilden och den perfekta drömmen, allt som jag alltid tänkt på, som inte kommer att bli av. Och det kanske är det som är svårt att acceptera.

Hyllningen till Jacob

Både Margaux och Jacobs följare har kunnat se att det är en varm ton mellan det forna paret, trots ett uppbrott har de en fin relation. Varje vecka ses de hela familjen för sonens skull.

Så sent som för bara dagar sedan kunde vi ta del av Margaux och Jacobs goda relation till varandra. I en video sjunger Arnold och Margaux Jag må du leva, tillägnat alla kvinnor där ute och pappa Jacob som fyller år på den internationella kvinnodagen.

”Grattis världens finaste pappa Jacob Liebermann, och Alla KVINNOR DÄR UTE”, skriver Margaux i bildtexten.

Bland kommentarerna är det många som jublar över hur gullig Arnold är.

”Jag dör sötdöden”, skriver en och en annan skriver: ”Jag smäller av”.

”Och där började jag gråta”, skriver ännu en.

FOTO: TT

Senaste nytt