Margaux Dietz chock efter händelsen med familjen

Margaux Dietz

Margaux Dietz semester visar sig inte börja som hon har tänkt sig.
I en ny video på Youtube öppnar hon nu upp om de plötsliga motgångarna hon mött med familjen.
– Det känns inte som att det är meningen, säger Margaux i videon.

Sedan uppbrottet med Jacob Liebermann vid årsskiftet, har Margaux Dietz funnit kärleken på nytt. Det är nämligen så att pojkvännen Emil Ingemarsson har fångat hennes hjärta. Det dröjde dock ett bra tag innan Margaux tillslut bekräftade den nya relationen. Men sedan dess har han dykt upp titt som tätt på Youtube-kanalen. Emil och Margaux träffades genom den gemensamma vännen Viktor Frisk, 25, och har synts umgås sedan flera månader tillbaka.

Till en början såg duon endast ut att vara vänner men efter att Emil plötsligt publicerat en video där han och Margaux syntes kyssas började spekulationerna. Tillslut bekräftade Margaux relationen under en livesändning i appen Bambuser.

Sorgen efter beslutet

Margaux och Emil har sedan livesändningen visat upp sin kärlek i offentligheten. Men även om kärleken sprudlar så har Margaux liv inte bara bestått av glädje under de senaste veckorna. Efter att ha spenderat några dagars semester tillsammans med familjen var det nämligen dags för Margaux att säga hejdå till sonen Arnold, 3. Han skulle nämligen tillbringa tid med sin pappa Jacob och detta innebar att Margaux inte skulle få träffa sin son på två hela veckor.

”Kommer bli hemskt att vara utan den här killen i två veckor. Förstår inte hur det ska gå”, skrev Margaux i samband med att hon skulle lämna över sonen till exmaken. 

Motgång efter motgång

Men innan dess hann de åka Gotland tillsammans med flera av sina familjemedlemmar. I en ny video på Margaux Youtube-kanal får tittarna följa med hennes och sonens färd mot semesteräventyret. Det hela börjar dock inte som förväntat, Margaux mamma fastnar nämligen i en hiss och kan inte ta sig ut. Detta innebär att familjen är påväg att missa färjan och därav inte komma iväg på sin semester.

Margaux och Arnold bestämmer sig tillslut för att åka utan mamman. I bilen påväg mot färjan syns en stressad Margaux.

– Det här är helt sjukt. Ni vet när det nästan är så här att man bara är det någon som inte vill att vi ska åka? Så känns det nu, säger Margaux i videon.

Tillslut lyckas Margaux mamma ta sig ut ur hissen – men motgångarna visar sig inte ta slut där. När Margaux och sonen väl kommer till färjan visar sig nämligen ytterligare ett problem uppkomma.

–Tydligen har vi inte fått med bilen i bokningen. Nu står det hundra bilar bakom. Det känns inte som att det är meningen att vi ska åka till Gotland, säger hon.

FOTO: Instagram/Youtube