Margaux Dietz om bråken med Jacob – efter beslutet för sonen

Margaux Dietz erkännande om bråken med Jacob – efter beslutet för 2-årige sonen

Att göra slut när det finns barn med i bilden är aldrig lätt.
Nu berättar influencern Margaux Dietz hur tufft det har varit att få ihop vardagen efter uppbrottet från Jacob Liebermann.

Den 13 april 2019 samlades släkt och vänner på Hesselby Slott utanför Stockholm för att bevittna vigseln mellan Margaux Dietz och Jacob Liebermann. Det blev ett spexigt bröllop med pyjamasvigsel och djungeltema, en romantisk dag då paret äntligen blev man och hustru:

– Det känns helt sjukt. Jag känner mig så lycklig. Jag svävar på moln. Man har liksom inte riktigt fattat att man faktiskt är gift. Det är så mysigt, sa influencern till tidningen ELLE efter bröllopet.

En bild på Margaux Dietz och Jacob Liebermann på ELLE-galan 2020.

Margaux Dietz och Jacob Liebermann gifte sig i april 2019.

”Jag trodde verkligen att det skulle vara vi för alltid”

Men i dag har makarna gått isär, ett definitivt beslut som fattades i fjol efter en skakig höst då paret bott på varsitt håll. Margaux Dietz, som ofta talat öppet om svårigheterna i relationen, blickar nu tillbaka på bröllopsdagen för ett år sedan:

För exakt ett år sedan vaknade jag upp på ett slott, mer nervös och taggad än någonsin för att gifta mig med mannen i mitt liv. Jag trodde verkligen att det skulle vara vi för alltid efter allt vi hade gått igenom, men så blev det inte. Det här året har utan tvekan varit det tuffaste någonsin för mig och ett stort prov för mig mentalt. När jag ser tillbaka på det så är det ett hav av känslor som är väldigt ljusa, men också ett stort mörker”, skriver hon på sin blogg.

Ärliga orden om bråken

Att dessutom ha ett gemensamt barn med exet Jacob (sonen Arnold, snart tre år), har varit den största utmaningen efter uppbrottet:

Jag har verkligen kämpat för att hålla modet uppe och vara positiv i det här, men det har inte varit enkelt. Att gå isär från sin partner när man har barn är nog bland det svåraste man kan göra, men jag känner att jag äntligen är ute på andra sidan.
För er ser det säkert ut som att allt varit väldigt enkelt men precis som alla andra har vi bråk i vågor om alltifrån uppfostran, till att byta dagar med Arnold. Det här är INTE lätt och man får verkligen påminna sig om att lösa saker för Arnolds skull och bara tänka på vad som är bäst för honom.

Nu ser hon tillbaka på uppbrottet som det bästa beslut de tagit och mår faktiskt bättre än tidigare – mycket tack vare träning och god sömn:

Det här beslutet var det bästa vi tagit. Så till alla er som är i samma sits som jag har varit vill jag bara säga att allt blir bättre även om det går i vågor”, tillägger Margaux på bloggen.

FOTO: TT