Margaux Dietz beslut i relationen med Jacob – efter tuffa tiden

Margaux Dietz om beslutet i relationen med Jacob Liebermann efter tuffa tiden.

Margaux Dietz har öppet berättat om att hon och maken Jacob Liebermann har det tufft.
Nu avslöjar hon att de gjort om i sina planer för hösten och tillbringar tid på varsitt håll.
”Med tanke på hur vi har haft det”, skriver hon i ett blogginlägg.

Under det senaste året har influencern Margaux Dietz, 29, och maken Jacob Liebermann, 34, tagit flera stora steg i sin relation. I december förra året förlovade de sig under en semester på Maldiverna – och bara några månader senare slog paret till med ett storslaget bröllop. De har även sålt sin tidigare lägenhet och flyttat till en större innanför tullarna i Stockholm tillsammans med sonen Arnold, 2.

Bröllopet med extra allt ägde rum på Hässelby slott utanför Stockholm och de påkostade festligheterna pågick i flera dagar. Vigseln förrättades av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor, 32.

Det har dock senare avslöjats att giftermålet var ogiltigt då Ebba Busch Thor inte är inte är en registrerad vigselförrättare. Detta framkom i en intervju med Margaux i Dagens nyheter i september. Efteråt avslöjade Margaux Dietz den fulla sanningen bakom den ogiltiga vigseln:

”Någon vecka innan bröllopet kom vi på att just det vi måste ju boka en tid i stadshuset, då var det dock fullt så då bestämde vi oss för att det mysigaste skulle vara om vi då fick med de närmaste och de i familjen som inte kunde närvara på bröllopet. Min pappa, Oma, Opa och Angela”, skrev Margaux Dietz och fortsatte:

”Sedan dess har livet varit kaos med renovering så vi har glömt bort det, haha, typiskt oss. Vi gör det mesta på vårt sätt och även det här”.

Margaux om kampen i förhållandet

Men allt har inte varit en dans på rosor efter bröllopet. I ett blogginlägg avslöjade Margaux Dietz nyligen att hon och Jacob har haft det kämpigt.

”Ni är många som frågar om Jacob och mig och det har varit svårt att inte berätta allt för er men vi har det lite kämpigt just nu. Det har varit hektiska månader med fullt pådrag från alla håll och kanter. Vi älskar varandra, bor ihop och har fortfarande världens finaste familj som vi kämpar för”, skrev hon då.

I en video på Youtube förklarade hon vidare:

– Jag har inte orkat visa upp så mycket om hur det är hemma och det är ju för att det har varit väldigt, väldigt jobbigt. Därför har jag umgåtts mer med kompisar, för det är dem jag får jättemycket stöd av. Det är självklart att jag och Jacob pratar och försöker lösa det här. Vi har försökt lösa det här i flera veckor, flera månader, sa hon i videon och fortsatte:

– Jag och Jacob är bästa vänner och vi älskar varandra över allting annat, men vi är bara mänskliga och allting går upp och ner. Livet är som det är. Jag hoppas verkligen att allting löser sig.

Ändringen efter svåra tiden

Innan saker och ting blev tufft mellan Margaux och Jacob planerade de in en gemensam semester. Men nu berättar Margaux att de valt att avboka den. Istället ger sig Margaux iväg på egen hand.

”Jag har bestämt mig för att ta en liten semester i november. Planen var ju att Jacob och jag skulle åka iväg i september, men med tanke på hur vi har haft det så avbokade vi allt. Jag känner dock att jag verkligen behöver det. Speciellt efter den här intensiva perioden med alla intervjuer för boken och sen i december så väntar något helt nytt som jag behöver ladda upp inför”, skriver hon på bloggen.

FOTO: TT/Eva Tedesjö, TT/Karin Törnblom