Artikeln innehåller reklamlänkar

Margaux Dietz berättar sanningen bakom ogiltiga vigseln

Margaux Dietz berättar sanningen bakom ogiltiga vigseln med Jacob Liebermann.

När Dagens Nyheter nyligen undersökte vigseln mellan Margaux Dietz och Jacob Liebermann uppdagades det att äktenskapet inte var giltigt. Nu talar Margaux själv ut om uppmärksamheten kring upptäckten.
”Helt ärligt så handlar inte ett giftermål för oss om ett jäkla papper”, skriver hon.

Influencern Margaux Dietz, 28, och stora kärleken Jacob Liebermann, 34, gifte sig i april i år – bara några månader efter att de hade förlovat sig.

Bröllopet med extra allt, inleddes med att gästerna under en fredag i mitten på april slussades i buss till en hemlig plats, vilket senare visade sig vara Hässelby slott utanför Stockholm. Framme på plats hölls en förfest med djungeltema.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Dagen efter var det dags för själva vigseln. Brudparet var uppklädda till tårna medan gästerna bar likadana pyjamaser. Men inte nog med det – vigseln hölls av Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor, 32.

Nyligen rapporterade dock Dagens nyheter att vigseln mellan Margaux Dietz och Jacob Liebermann inte var giltig, eftersom Ebba Bush Thor är inte är en registrerad vigselförättare.

Detta är dock något som Margaux obekymrat har kommenterat när DN:s Emma Bouvin pratar med henne.

– Man kan ju alltid springa och gifta sig i stadshuset senare, sa Margaux till DN.

Margaux Dietz förklaring

I ett nytt blogginlägg skriver Margaux Dietz nu med egna ord om den uppmärksammade och ogiltiga vigseln.

”Något många kanske redan sett men jag frontar DNs omslag med tillhörande stor intervju. Journalisten ville verkligen vinkla den som att jag och Jacob inte är gifta. Men det är vi enligt oss! ”, skriver Margaux Dietz.

Bröllopet planerades på mindre än tre månader och hon menar att de varken kunde vara i en kyrka eller synagoga och ville heller inte ha präst eller rabbin. Bara någon vecka innan bröllopet insåg de att glömt en viktig detalj.

”Någon vecka innan bröllopet kom vi på att just det vi måste ju boka en tid i stadshuset, då var det dock fullt så då bestämde vi oss för att det mysigaste skulle vara om vi då fick med de närmaste och de i familjen som inte kunde närvara på bröllopet. Min pappa, Oma, Opa och Angela”, skriver Margaux Dietz och fortsätter:

”Sedan dess har livet varit kaos med renovering så vi har glömt bort det, haha, typiskt oss. Vi gör det mesta på vårt sätt och även det här”.

Margaux Dietz skriver avslutningsvis att giftermålet i sig inte är särskilt viktigt, varken för henne eller Jacob.

”Helt ärligt så handlar inte ett giftermål för oss om ett jäkla papper, så i vår värld är vi gifta och har varit det sedan april. Vilket var en av de bästa dagarna i våra liv!”.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Senaste nytt