Artikeln innehåller reklamlänkar

Margaux Dietz avslöjande om 2-åriga sonen Arnolds lön

Margaux Dietz avslöjande om 2-åriga sonen Arnolds ekonomi: ”Får lön”

Margaux Dietz Liebermann visar ofta upp 2-åriga sonen Arnold i sina sociala kanaler.
Det händer även att han medverkar i olika samarbeten ihop med sin mamma. Nu avslöjar Margaux att Arnold får lön.
– Han är nog en av de rikaste tvååringarna i Sverige, säger Margaux i podcasten Värvet.

Influencern Margaux Dietz Liebermann, 28, slog framför allt igenom när hon delade med sig av hela sin förlossning i en video på Youtube som har setts av nästan 1,5 miljoner människor. Numera följer Margaux stora följarskara hennes liv dagligen, där får de se glimtar från både annorlunda jobbuppdrag och familjelivet med sonen Arnold som hunnit fylla två, och maken Jacob Dietz Liebermann.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Ibland mixas också både jobbuppdrag och häng med sonen – det händer att Arnold är med i en del av de olika samarbeten som Margaux gör. När Margaux gästar veckans avsnitt av podcasten Värvet berättar hon om hur det är att han med sonen på jobbuppdrag.

– Arnold får lön när han är med i samarbeten, förklarar Margaux.

Pengarna sätts in på hans egna sparkonto.

– Han är ganska tät nu Arnold, skrattar Margaux och fortsätter:

– Han är nog en av de rikaste tvååringarna i Sverige. Men det är klart att han ska få betalt för det han gör. Det tycker jag är en självklarhet. Det är en moralisk fråga, men så länge jag märker att han tycker att det är kul så tycker jag att det är okej. Jag fattar att vissa inte tycker det. Men det är lätt att tycka saker om andra också.

Planerade att inte visa upp Arnold

Planen var först att inte alls visa upp Arnold i Margaux sociala medier. Men det dröjde inte lång tid innan den planen sprack. Däremot är Margaux och maken Jacob eniga om besluten som tas angående exponeringen av Arnold.

– Planen var ju först att inte visa Arnold alls. Det gick ju åt skogen efter en vecka liksom. Men då har jag och min man haft en väldigt bra dialog om det och han tycker ju precis som jag.

FOTO: TT/Malin Hoelstad, TT/Eva Tedesjö

SENASTE NYTT!