Margaux avslöjar Viktor Frisks flirt med Jacob Liebermann

Jacob Liebermann, Viktor Frisk och Margaux

I flera månader har Margaux Dietz följare spekulerat i om det är någonting mer än vänskap mellan henne och Viktor Frisk.
Nu avslöjar Margaux att Viktor snarare har en flirt med hennes ex-pojkvän Jacob Liebermann.
– Man måste få vara nyfiken, säger hon.

I höstas avslöjade Youtube-profilen Margaux Dietz, 29, att hon och Jacob Liebermann, 34, gjort slut. Det forna paret var tillsammans i flera år och har sonen Arnold, 3, ihop. Efter uppbrottet var de noga med att poängtera att de ändå är goda vänner och att de alltid kommer att hålla sams för sonens skull.

Förra veckan berättade Margaux att läget mellan Jacob och henne har förändrats. Jacob var tidigare anställd i Margaux bolag men nu har de bestämt sig för att gå skilda vägar på jobbfronten.

”Fastän det har fungerat bra så känns det som att vi ska fokusera på att hålla ihop privatlivet och inte ha fler utmaningar”, skrev Margaux på sin blogg.

Viktor Frisks relation med Margaux

Efter uppbrottet från Jacob Liebermann har det florerat flera romansrykten kring Margaux Dietz. Många följare har varit nyfikna på hur hennes relation med Viktor Frisk, 25, egentligen ser ut då duon har umgåtts allt mer flitigt sedan Youtube-profilen blev singel.

Att det skulle vara någonting mer än vänskap mellan Viktor och Margaux är dock någonting som de båda har dementerat vid ett flertal tillfällen.

”Nej vi är inte tillsammans men vi stöttar varann i alla lägen, och vi skapar minnen jag aldrig kommer glömma. Aldrig någonsin!”, har Viktor tidigare skrivit på Instagram.

Jacob Liebermann och Viktors flirt

Viktor Frisk är inte bara nära vän till Margaux utan även hennes ex-pojkvän Jacob. När Viktor gästade Bathina Philipsons, 41, podcast Bathina – en podcast berättade han om situationen.

– Jag och Jacob älskar ju varandra mer än jag och Margaux liksom. Jag och Jacob har en extremt fin relation, väldigt fin, sa han då.

Nu har även Margaux gästat samma podcast och där undrar Bathina hur hon ser på att Viktor umgås så pass mycket med ex-pojkvännen. Margaux hintar då om att det är någonting mer än vänskap mellan Viktor Frisk och Jacob Liebermann.

– De har väl ett lite mer flirtigt förhållande dem två. Punkt, säger hon i podden.

Bathina Philipson blir märkbart chockad och frågar ifall detta är någonting som Margaux stör sig på.

– Eh, jag tror inte att det här är någonting vi kommer se framöver ändå. Så att nej. Man måste få vara nyfiken, svarar Margaux Dietz.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Senaste nytt