TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Margarets oväntade livsbeslut efter Melodifestivalen: ”Varit besatt”

10 jul, 2018 
AvPontus Varg
Margaret Melodifestivalen
Mello-stjärnan Margaret från Polen gjorde debut i Sveriges tävling tidigare i år. Nu berättar hon vad hon gör för att må bra istället för att gå till en psykolog.
Annons

Margaret, 27, eller Magorzata Jamroy som hon egentligen heter, har gjort stor succé med sin sprudlande Mello-hit ”In my Cabana”. Men det är inte första gången den polska popartisten hänger i Sverige. Hon har jobbat i landet till och från under sex års tid.

– Det blev så ganska naturligt. Det är liksom här jag har gjort all min musik, med svenska producenter, säger Margaret till Aftonbladet Klick och fortsätter:

– Jag har följt Melodifestivalen i tre-fyra år och blir alltid lika imponerad av produktionen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men det var inte musiken som gjorde att Margaret besökte Sverige för första gången i tioårsåldern.

– När jag var liten brukade min bror tävla i hundspann, så när vi åkte till Sverige hade min familj med sig våra tio huskys. Vi var mitt ute i ingenstans, det var superkallt och det enda vi såg var skog och snö. Döm om min förvåning när jag sedan kom tillbaka, snön var borta och det plötsligt fanns människor också, s’ger hon till tidningen.

Annons

Margarets nästa projekt

Den 27-åriga artisten har barnasinnet kvar, i alla fall när det kommer till att leka med lego.

– Jag, jag har varit besatt av lego på senaste tiden, jag älskar att bygga saker, säger Margaret som just nu håller på att färdigställa det indiska palatset Taj Mahal med 6000 legobitar.

– Jag har hållit på med det i två veckor, jag är ungefär halvvägs.

Nästa projekt är att bygga Frihetsgudinnan.

– Jag bygger nog lego för att det är mycket billigare än att gå till en psykolog. Jag mår så himla bra av det, säger Margaret.

FOTO: Ibl

Annons