hänt exklusivt

Marcus Schenkenberg om romansryktet med kronprinsessan Victoria

Marcus Schenkenberg och kronprinsessan Victoria

Det har cirkulerat ett romansrykte mellan Marcus Schenkenberg och kronprinsessan Victoria.
I en intervju med Hänt berättar nu Marcus sanningen om relationen till kungligheten.
– Hon bodde i New York i början av 90-talet så vi lärde känna varandra där, säger han till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Books hälsobesked: ”Opererat”
0:52

Efter reklamen: Anna Books hälsobesked: ”Opererat”

(0:52)

Slå på ljud

Supermodellen Marcus Schenkenberg, 54, är nu aktuell i svensk tv för första gången på många år. I den andra säsongen avThe island kommer tittarna få följa Marcus och ett gäng andra svenska kändisar när de ska överleva på en öde ö.

– Det var det galnaste jag har varit med om. Antagligen det tuffaste jag gjort i hela mitt liv, det var som tortyr. Knappt någon sömn, knappt någon mat och insektsbett över hela kroppen. Det var tortyr, säger Marcus Schenkenberg när Hänt träffar honom under programmets pressdag.

Utöver Marcus är det i år Emma Igelström, Linda Pira, Lasse Kronér, Magdalena Kowalczyk, Dragomir Mrsic och Dermot Clemenger.

Chocken efter utseendeförändringen efter tv-inspelningen

Marcus blev ordentligt biten av loppor och mygg på ön och dessutom tog matbristen hårt på modellen.

– Jag blev riktigt chockad när jag såg mig i spegeln, 18 kilo lättare. Det var liksom ben, man såg revbenen. Jag var så spinkig. Det var deprimerande att se sig själv så här. Jag såg förjäklig ut, ett benrangel och mådde inte så bra. Men det gick fort, jag förlorade ett kilo om dagen jag var där men jag gick upp det,

Marcus Schenkenberg om romansryktet med kronprinsessan Victoria

Marcus liv som världskänd fotomodell har inneburit många skriverier världen över. I sina yngre dar hade han bland annat en känd relation med Pamela Andersson, 55. En annan kvinna som det cirkulerade romansrykten kring gällande Marcus är kronprinsessan Victoria.

Nu berättar han om relationen till kungligheten.

– Det blev en del skriverier, speciellt i Tyskland. Tyskarna gillar ju verkligen kungafamiljen, säger Marcus och fortsätter:

– Men vi lärde känna varandra. Hon bodde i New York i början av 90-talet så vi lärde känna varandra där. Vi hade gemensamma vänner och umgicks. Men vi hade inget romantiskt förhållande

Och ni har ingen kontakt idag?

– Nej vi har ingen kontakt.

FOTO: Hant.se/ TT

FRÅN FÖRSTASIDAN