Schenkenberg om relationen med Pamela Anderson

I en ny öppenhjärtlig intervju med Expressen, talar Markus Schenkenberg ut om tiden då han var tillsammans med Pamela Anderson. Han berättar om alltifrån hur de träffades till vad han föll för och anledningen till att det tog slut.

Det var i början av 2000-talet som Marcus Schenkenberg, 48, visade upp sin nya flickvän, Pamela Anderson, 50. Marcus som vid 18 års ålder lämnade Sverige för USA, berättar nu i en lång intervju med Expressen om tiden då de var tillsammans och om varför det tog slut.

– Vi hade jättekul. Jag bodde med henne i Malibu i hennes strandhus. Det var nice.

Paret träffades på en fest efter World Music Awards i Monaco och redan då tillbringade de natten tillsammans.

– Vi hamnade på hennes svit och morgonen efter var det en fågel i badrummet. Och jag lyckades rädda den där fågeln. Både hon och jag jobbade för djurrättsorganisationen Peta och grundaren som också var där tyckte att det var ett tecken.

Sedan dröjde det inte länge innan paret beslöt sig för att bli tillsammans.

– Vi blev väldigt fästa vid varandra snabbt. Jag hade två veckor kvar på skådespelarskolan i New York, men så fort jag var klar så packade jag en väska och åkte till LA och hon hämtade mig på flygplatsen.

Att Pamela redan då var känd som en av världens största sexsymboler var heller ingenting som skrämde honom och i intervjun avslöjar han vad det egentligen var som fick honom på fall under festnatten i Monaco.

– Hennes bröst, haha. Hon var väldigt attraktiv.

Men relationen höll inte längre än ett år. Enligt Schenkenberg själv handlade det hela om att de befann sig på olika nivåer i livet.

– Hon tyckte inte att jag var seriöst. Hon ville ha ett till barn. Hon hade två pojkar, ville ha en flicka och tyckte att jag skulle sälja lägenheten. Men jag visste inte om det skulle hålla resten av livet. Jag älskar barn, men hennes barn var typ 4 och 5 och att då få ett spädbarn… Små barn är ett 24 timmars jobb! Jag ville hellre starta från scratch med nån.

Läs också: Fansen chockade – Pamela Andersons nya eleganta stil

Läs också: 20 hunkar vi var dödskära i på 90-talet (och fortfarande fantiserar om i smyg)

Foto: IBL

Senaste nytt