Artikeln innehåller reklamlänkar

Marcus Johanssons ord efter tårarna i Paradise hotel: ”Skäms”

Emma hällström tittar in i kameran och gör ett hjärta

Marcus ”Mcuze” Johansson blir avundsjuk när Emma Hellström säger att hon vill ligga med en annan kille. Kvällens Paradise hotel slutar i bråk och tårar. Nu ber Marcus om ursäkt för sitt beteende.
Slå på ljud

Den här veckan klev jokern Marc Stenbäck, 25, in i Paradise hotel på TV3. Från första stund blev han tjejernas favorit och framför allt Hanna Bodelsen, 21, och Emma Hellström, 25, fick ett extra gott öga för hunken.

Emma har under säsongen spelat ihop med Marcus ”Mcuze” Johansson, 24, och trots att Emma hela tiden hävdat att de bara är vänner har det hettat till mellan lakanen inte bara en, utan två gånger i huset. När Marc kliver in kan Emma dock inte dölja sin förtjusning över att få in en ny snygging på hotellet.

– Han är så jävla snygg, alltså jag har aldrig sett en så snygg kille i hela mitt liv, säger hon i programmet.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Marcus å sin sida tycker inte att det är lika roligt med en konkurrent.

– Det är klart man blir orolig, men om jag känner Emma rätt så skulle hon inte ens fundera över att byta bort mig mot honom.

Marcus erkänner besvikelsen i Paradise hotel

Senare är han inte lika säker på sin sak längre. Under en fest spelar deltagarna snurra flaskan och Emma får frågan vem av killarna hon helst hade velat ligga med.

– Jag måste nog säga Marc, säger hon.

Omedelbart reser sig Marcus upp och säger att han kanske ska leta efter en ny partner i spelet. 

– Då vet jag var jag har dig liksom. Du visar dina rätta färger, säger han.

Emma blir chockad över den starka reaktionen och tror först att han skojar. När hon förstår att det är allvar menar hon att det är för att Marcus tidigare har varit den kille som alla tjejer vill ha. Sedan Marc kom in har han istället blivit den populära killen. Marcus erkänner senare att hennes teori stämmer.

– När någon tjej droppar i ringen att hon vill ha sex med någon annan än mig så är det klart att man blir besviken. Det är klart att man vill vara snyggast liksom, det hugger ändå lite. Man bli ju besviken det är inget snack om saken, säger han.

Marcus i tårar efter Emmas ord

Emma inser att det har varit dumt av dem att ligga med varandra och tror att det kan ha förstört deras vänskap. Hon känner nämligen ingenting alls för Marcus, medan han verkar ha mer känslor för henne.

– Fan vi har komplicerat till det jättemycket. Jag tror någonstans att han tycker det är jobbigt att jag trycker mycket på att jag är sugen på en annan kille när vi ändå har haft sex, säger hon.

Det hela slutar med att Marcus kastar sin drink i golvet och stormar ut från festen. På en bänk utanför bryter han ihop i tårar och Emma kommer för att trösta honom. De pratar ut om situationen och lyckas till slut bli sams igen.

– Det blev väldigt mycket tankar och då blev jag lite känslosam. Det är väldigt skönt att ha Emma här, det är en tjej som jag litar på till hundra procent och jag känner att jag kan vara mig själv och vi har funnit varandra på ett mycket fint vänskapligt sätt, säger Marcus.

Ärliga orden efter händelsen

Marcus har nu själv sett avsnittet som sänds idag och har på sin Instagram bett om ursäkt för sitt beteende.

”Jag skäms givetvis över dagens avsnitt! Hur jag uttryckte mig är något jag inte står fast vid i efterhand. Att jag sedan grät är egentligen pga en annan anledning som bekymrade mig hemifrån under stora perioder inne i huset. Denna saken gjorde mig extremt känslig många gånger i huset”, skriver han.

Den exakta anledningen vill han inte gå in på, på grund av personliga skäl.

Paradise hotel sänds måndag till onsdag klockan 22.00 på Viafree, TV3 och Viaplay.

LÄS MER: Emma Hellströms svar om romansryktet efter Paradise hotel

LÄS MER: Paradise hotel 2019: Så mycket tjänar alla deltagare

FOTO: TV3

SENASTE NYTT!