LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marcus "Mcuze" Johansson nya ingrepp: "Ska opereras"

13 aug, 2020 
AvLovisa Ström
Marcus "Mcuze" Johansson tog hem vinsten av Paradise Hotel 2020.
Nu öppnar han upp om sin hälsa.
"Ska opereras", skriver han.
Annons
Marcus Mcuze Johansson nya hälsobeskedBrand logo
Marcus Mcuze Johansson nya hälsobesked

Tre månader har gått sedan reality-profilen Marcus “Mcuze” Johansson, 25, kastade kulan i finalen av Paradise Hotel 2020. Nu öppnar han upp om sitt problem med hälsan.

Kastade kulan mot Nicole

Efter att ha spelat ut Adam Linárd, 24, och Sara Selander, 25, med endast en avgörande röst kom Marcus till det allra sista momentet – kulkastningen. Han kom till final tillsammans med sin partner Nicole Wennerström, 24, som han hade spelat med den större delen av tiden inne i huset. Paret hade kommit varandra väldigt nära, och trots små bråk på vägen lovade de varandra att hålla kulan ända till slutet för att sedan dela på pengarna. Men riktigt så blev det inte.

Istället fick tittarna sig en rejäl chock när Marcus slängde kulan redan på 100 000 kr och därmed blåste Nicole på prissumman. Stunden kulan nådde marken brast de tidigare deltagarna ut i jubel och efter att ha fått en sur blick från Nicole säger Marcus:

Annons

– Jag litar inte på dig. Jag gör inte det.

I en intervju med Aftonbladet pratade han sedan om sitt beslut att kasta kulan.

– Jag ville ta det säkra före det osäkra. Jag kastar tidigt för att då vet jag att jag kommer vara först på bollen. Alla får mycket pengar samt att jag visste att Nicole skulle smattra den på dig, förklarade han då.

Nya hälsobeskedet

Under en frågestund för ett par månader sedan ställde en av Marcus följare frågan om vilken kroppsdel han är minst nöjd med. Han delade då en gammal video på sig själv när han är tvungen att avbryta en intervju för att snyta sig och skriver sedan till videon:

“Näsan. Ska operera den snart.”

Men efter det har det inte blivit någon operation, och inte heller någon vidare förklaring till varför operation är nödvändigt. Men efter att ha bett sina följare att ställa spännande frågor hade reality-profilen under gårdagen ännu en frågestund, varav hans problem med näsan kom på tal ännu en gång. Det är när han får frågan om han har gjort några operationer som han berättar om problemet med näsan och varför operationen han nämnde tidigare aldrig blev av:

– Jag har inte gjort några operationer, men jag har haft problem med min näsa i typ 12-13 år. Jag är snuvig året runt, börjar han med att säga innan han fortsätter:

– Jag var i januari hos en nässpecialist och jag skulle få en kallelse för att operera men jag har inte fått det för mina näsmuskler är för stora så de måste brännas ner, förklarar han.

Annons