ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hon är Marcus Birros nya flickvän: ”Jag vill vara mannen i Alexandras blick”

20 dec, 2023 
Emelie Tholin
Marcus Birro och flickvännen Alexandra
Ordkonstnären Marcus Birro behöver inga ord för att beskriva sin nya kärlek, kändisjournalisten Alexandra Glahns.
– Allt sådant smälter, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet efter bröllopet med Christian Bauer

Media-Sverige har ett nytt kärlekspar! Poeten och författaren Marcus Birro, 51, har fallit pladask för journalisten Alexandra Glahns, 38. För Hänt beskriver Birro sin kärlekslycka!

– Jag föll för Alexandras sätt att se på mig. Jag älskar att formulera mig runt allt i världen, i ord. Jag behöver orden för att inte bli galen, det mesta i livet är orimligt och skrämmande, säger Birro.

Han fortsätter:

– Alexandra behöver inga ord. Allt sådant smälter och dör i hennes blick. När hon ser på mig blir jag förklarad och skimrande. Och vacker. Jag förstod tidigt att jag ville vara mannen i hennes blick. Sedan finns det tiotusen andra grejer jag också föll för, men det är vår hemlighet, avslutar han.

Alexandra Glahns om kärleken till Marcus Birro: ”Han ger mig lycka”

Det var för ett par veckor sedan som det började skvallras i nöjes-Sverige att Marcus Birro hittat kärleken i Alexandra Glahns på Svensk Damtidning. Paret sågs hand i hand på Gärdet i Stockholm och såg mycket förälskade ut.

– Det bästa med Marcus är att han har förmågan att se rakt igenom mig. Allt var så självklart från första stund. Han ger mig lycka, trygghet, kärlek och väldigt väldigt många skratt, säger Alexandra.

Marcus Birro har två barn från äktenskapet med Jonna Vanhatalo och Alexandra Glahns har två pojkar med sin ex-man.

FOTO: Claudio Bresciani / TT, privat

Annons