LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Marcelo Peñas offentliga ursäkt till Annica Englund

02 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
Realityprofilen Marcelo Peña och exet Annica Englund träffades i Big Brother 2012.
Paret flyttade snabbt ihop men efter fem år tillsammans valde de att gå skilda vägar.
Nu ger Marcelo en offentlig ursäkt till Annica.
”Förlåt”, skriver han på Instagram.
Annons
Marcelo Peña gör comeback i Paradise hotelBrand logo
Marcelo Peña gör comeback i Paradise hotel

Marcelo Peña, 29, blev ett välkänt ansikte redan 2012 när han då klev in i Big Brother-huset. Sedan dess har tittarna kunnat se honom i Temptation Island 2017, Paradise Hotel 2018 och så även i år då han just nu är en av deltagarna i höstens säsong av Paradise Hotel.

I Big Brother-huset 2012 hittade Marcelo kärleken i Annica Englund, 29. Paret flyttade ihop snabbt efter programmet och var ett par fram till 2017, då de efter fem år tillsammans meddelade att de gått skilda vägar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag trodde aldrig någonsin att den här dagen skulle komma och det känns jättekonstigt att vi båda fattat beslutet att flytta isär”, skrev Annica Englund på sin blogg i samband med uppbrottet.

Hittat kärleken på nytt

Efter att relationen tog slut 2017 har både Annica och Marcelo hittat kärlek på varsitt håll. Under Paradise hotel 2018 träffade Marcelo Nina Glimsell Udovicic, 25. De blev tillsammans efter inspelningarna och kort därpå även sambos. Men tidigare i år bekräftade Nina parets uppbrott i en video på Youtube.

Annons

Annica Englund avslöjade i augusti att även hon hittat kärlek igen – och att hon lämnar Sverige för kärlekens skull. I början av september gick flyttlasset till Kanada där Annica och hennes pojkvän kommer att bo under vinterhalvåret.

”Jag har aldrig någonsin känt mig så rätt i livet tillsammans med en person som jag gör med honom så ja… jag drar. Jag åker med honom och är livrädd samtidigt som jag ser så mycket fram emot att bygga en framtid med en person som jag är upp över öronen förälskad i”, skrev Annica på sin blogg i samband med avslöjandet.

Ber om ursäkt till Annica

I dagarna bekräftade TV4 att Big Brother kommer tillbaka under våren 2020. Marcelo som var en av deltagarna i programmet 2012 har till Hänt pikat om att han kan tänka sig vara med i den nya säsongen.

– Jag är redo att gå vidare med andra program, vem vet, kanske kan jag avsluta där jag en gång började, Big Brother, sa Marcelo till Hänt i samband med att han i dagarna blev kickad från programmet Viafree Live Date.

Även på Instagram är realityprofilen inne på samma spår. I klipp på Instagram story sitter Marcelo och tittar på Big Brother-säsongen han och exet Annica medverkade i.

”Väntar på ert samtal, Big Brother”, skriver Marcelo till ett av klippen men passar även på att skicka iväg en offentlig ursäkt till Annica Englund.

”Förlåt för allt dumt jag gjort Annica”, skriver han i samband med ett klipp på dem båda inifrån Big Brother-huset 2012.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Roger Schederin/TT

Annons