Marcelo Peñas ilska efter Arvid Stenbäckens vinst i Paradise STHLM

Marcelo Penas ilska efter Arvid Stenbäckens vinst i Paradise STHLM

Efter Arvids vinst – nu berättar Marcelo om känslorna.

I programmet Paradise STHLM samlas sex av årets deltagare från Paradise Hotel i en lyxig lägenhet i Stockholm för att tävla om en paradiseresa utan kameror. Deltagarna var från början Marcelo Peña, Nina Glimsell, Arvid Stenbäcken, Robin Mos Andersson, Erika Mendez och Mattias Coleman. Sedan kom Erika Holm och Lukas Holm in som jokrar.

Efter fyra veckor stod Marcelo och Arvid kvar i finalen, som bestod av en fjärilsceremoni. På plats fanns de gamla deltagarna för att rösta på sin favorit. Varje person fick sätta en fjäril hos den person de ansåg mest värd vinsten.

I slutet stod Arvid Stenbäcken med flest fjärilar och han tog därmed hem den historiska vinsten i första säsongen av Paradise STHLM någonsin.

– Tack alla! Det känns fantastiskt att jag fick så många röster i fjärilsceremonin! Jag känner mig rörd, utropade en euforisk Arvid efter vinsten.

I programmet får tittarna se en Marcelo som inte verkar märkbart brydd över förlusten.

– Jag unnar Arvid det här, badboys för life, säger Marcelo i programmet.

Men i Hänt Eftersnack, där Johanna Bladh låter deltagarna se Paradise STHLM för första gången, visar Marcelo upp andra känslor.

– Jag tror helt ärligt att jag hade vunnit m det inte blivit så mycket drama i början. Det blev ju drama mellan tjejerna. Om Bettina och Nina varit vänner så hade Bettina gått till mig (på fjärilsceremonin) alla dagar i veckan, och Mendez likaså, säger han i eftersnacket.

Han menar att han själv förtjänade vinsten mer än Arvid.

– Jag tycker helt klart att jag är en mer värdig vinnare än Arvid. Jag förlorade två gånger i rad och vann sedan en tävling. Arvid vann egentligen ingenting, säger Marcelo.

I eftersnacket får Marcelo också reagera på de tuffa känslorna under Pandoras ask, något som rör honom till tårar i studion.

Se hela eftersnacket HÄR:

LÄS MER: Nina Glimsells tårar efter bilderna på Marcelos Peñas svek

LÄS MER: Nina berättar: Därför började jag och Bettina bråka i Paradise Sthlm

SENASTE NYTT!