Marcelo Peña: Så mycket pengar kräver jag för ett tv-program

Marcelo Peña avslöjar hur mycket han får för ett tv-jobb.

Har du någonsin undrat vad realitystjärnorna får i lön för sin medverkan?
Nu ger Paradise hotel-profilen Marcelo Peña en ledtråd om vad han håvar in per program.
– Får man ett så bra erbjudande är det svårt att tacka nej, säger han till Hänt.

Marcelo Peña, 29, har synts flitigt i tv-rutan. Han blev en känd profil för svenska folket efter sin medverkan i Big Brother och efter det har han även medverkat i Temptation Island samt Paradise hotel ett par gånger, däribland i säsongen som sänds just nu på TV3 och Viafree.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

I höst syns han även i dejtingprogrammet Viafree Live date där han i direktsändning ska gå på fyra olika middagar med olika dejter. När Hänt träffar tv-profilen avslöjar han vad han får för sin medverkan i de olika tv-programmen.

– Jag tar aldrig under 100 000 kronor för att vara med i något i alla fall, säger han.

Och vad får du för Viafree Live date som är så kort? 

– Detta är ju bara fyra middagar. Så nu får jag typ 50 000 kronor. Det är kul att dejta, men detta är även enkla pengar såklart.

Ska vara med i ännu en realityserie

Samtidigt passar Marcelo på att avslöja att han kommer att vara med i ytterligare ett tv-program inom en snar framtid. Han har fått förfrågan från både Ex on the beach och Paradise hotel.

– De har frågat mig om att medverka i Ex on the beach. Jag vet många av mina bra vänner som ska vara med, så det är lockande. Men samtidigt är inte Ex on the beach min typ av program och mina ex är liksom en hel del drama. Men vi får se, säger han och fortsätter:

– Det har även hört av sig från Viafree och TV3 om en ny Paradise hotel-säsong med, så jag vet inte. Det kommer bli något av det. Men jag har inte valt vilket det blir än.

Vad känns mest lockande? 

– Eftersom Haidar (Juma reds. anm) och mina vänner ska vara med i Ex on the beach vore det jävligt skoj att vara med där. Men jag har en bra relation med Viafree och TV3, så på det sättet känns det bäst med Paradise. Jag har ju sagt att jag inte ska vara med i Paradise hotel mer, men får man ett så bra erbjudande är de svårt att tacka nej.

Vilket program erbjuder dig bäst lön då?

– Det erbjuder ungefär samma. Ex on the beach kan betala betydligt mycket mer, så jag sa det till Paradise hotel-produktionen att kan ni inte matcha det som de erbjuder så kommer jag gå dit. Men det gör dem nu, så vi får se vad jag tar. Jag har inte skrivit på något än. Det får bestämmas nästa vecka, säger han.

Foto: Tony Ottosson/Viafree, Patricia Recourt/Viafree