Rodrigo Alves förbereder sig inför Eurovison Song Contest

Kne-dockans nyakarriär

Har just gjort sin 63:e operation, ett rumplyft. Och nu ska den mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves bli popstjärna.

Brasilianaren Rodrigo Alves, 35, har spenderat nästan 6 miljoner kronor på över 60 operationer de senaste fem åren för att se ut som en Ken-docka. Sedan han slog igenom har han synts i flertalet tv-shower, bland annat med svenska mänskliga serie-figuren Pixee Fox, 28. Han har varit med i amerikanska tv-programmet Botched, där plastikkirurger rättar till skönhetsoperationer som gått fel, och senast i brittiska Celebrity Big brother där han blev utskickad i förtid efter att ha använt ett ord som inte var okej.

Men nu meddelar Rodrigo att han till nästa år satsar på att ta ett nytt steg i karriären. Han har redan spelat in en låt och säger att han 2019 kommer att gå in helhjärtat för att slå igenom som artist. Målet är att få vara med i Eurovison Song Contest.

I ett inlägg på Instagram skriver den mänskliga Ken-dockan:

”Jag har inspirerat människor runt om i världen att följa sina drömmar och göra vad de vill med sina liv utan att vara rädd för att dömas, precis som jag har gjort och än idag gör, och nu vill jag inspirera människor med min musik. 2019 bil jag sjunga och dansa och få människor runt om i världen att le!!”

Han fortsätter:

”Jag är också väldigt tacksam över att ha ett fantastiskt team med producenter som jobbar med mig för att mina drömmar ska bli verklighet. Jag kommer bara fortsätta drömma och jobba för det.”

Sångcoachen säger att han har talang

I en video som har producents av Barcroft TV säger han:

– Jag kommer att ge ut min alldeles egna poplåt och jag satsar på att få vara med i Eurovision nästa år. Jag satsar på min sångkarriär, vill ge ut mer egen musik, resa över hela jordklotet, sjunga och dansa.

Rodrigo förklarar vidare att han är fast övertygad om att han kan göra allt han eftersom han redan har bevisat det för sig själv. Och enligt nyss nämnda pr-video har han dessutom en hel del talang för att sjunga. för i samma film säger hans nya sångcoach:

– Han har en jättebra pitch. Med allt arbete han dessutom lägger ner på det kommer vi definitivt att nå enastående resultat.

I samma video får vi för övrigt se hur den mänskliga Ken-dockan gör sin 63:e skönhetsoperation hemma i Brasilien – ett rumplyft.

LÄS MER: Efter plastikstoppet – mänskliga Ken-dockans nya ingrepp

LÄS MER: Chocken: Här grips mänskliga Ken-dockan Rodrigo Alves

FOTO: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN