LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Måns Zelmerlöws konserthusturné är över – nu försvinner Vårskrik

25 apr, 2023 
André Färnsveden
Måns Zelmerlöw.
Måns Zelmerlöw har varit aktuell med turnén vårskrik.
Men nu kommer han med ett besked om framtiden.
Påväg hem nu. Jag har aldrig längtat mer”, skriver han på sin Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”Brand logo
Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”

Måns Zelmerlöw, 36, är just nu aktuell med det populära programmet Masked singer, där han sitter i panelen ihop med Pernilla Wahlgren, 55, Felix Herngren, 56, och Nour El Refai. Eftersom programmet är förinspelad har artisten även haft möjligheten att göra andra andra projekt vid sidan.

Ett av dem är en turné, men nu kommer ett dystert besked för fansen – turnén försvinner.

Måns Zelmerlöws första konserthusturné

Turnén som Måns har varit iväg på är ingen vanlig show. Det är nämligen hans första konserthusturné. Konserten Vårskrik är inspirerat från Astrid Lindgrens Ronja Rövardotter.

– Jag hittade en bild på mig själv där jag stod och skrek och så tänkte jag att den var cool. Sen har jag alltid älskat Ronja även om det kanske låter lite pretentiöst med ”Vårskrik”, men det kan det väl få vara på en konserthusturné?, sa Måns till Aftonbladet inför konserten.

Annons

Men namnet är inte det enda på konserten som är kopplat till Astrid Lindgrens verk, Måns och hans kollegor har även gjort en poppig version av Rövarvisan.

– Vi har skrivit en låt som utgår från ”Rövarvisan” fast det blir en svensk poplåt av den. Vi ska spela in den i dag så vi vet inte riktigt hur det kommer att låta. Det kan vara ett genialt drag eller så är det ett totalt platt fall, sa Måns till tidningen.

Molly Hammars avslöjande om Måns Zelmerlöws boende: “Sviten”Brand logo
Molly Hammars avslöjande om Måns Zelmerlöws boende: “Sviten”

Måns Zelmerlöws Vårskrik är över

Men nu kommer Måns med ett dystert besked till fansen. Konserten är nämligen klar och han ska gå vidare till nästa projekt. På Instagram delar Måns ett avslutande inlägg kring konserten.

Vårskrik är klart! Vilken turné det har varit! Tack till alla er som sett och hört våra vårskrik i vår, ni betyder världen för oss.

Han tackar både arrangörerna och vänner han gjort föreställningen med. Men nu ska Måns äntligen få åka hem till hustrun Ciara Zelmerlöw, 35, och barnen Albert, Archie och Ossian.

Påväg hem nu. Jag har aldrig längtat mer.

FOTO: TV4

Annons