Måns Zelmerlöws ord om relationen med Ciaras ex-partner

Måns Zelmerlöws ord om relationen med Ciaras ex-partner

Artisten Måns Zelmerlöw lämnade Sverige för att bygga ett liv med kärleken Ciara Janson i London.
Nu berättar Måns om relationen till bonussonen Archie – och hur relationen är med Archies pappa.
– Det är viktigt för Archie, säger han.

Under sommaren förra året gifte sig Melodifestivalen-stjärnan Måns Zelmerlöw, 33, med skådespelaren Ciara Zelmerlöw (tidigare Janson), 32. De hade då varit ett par i tre år och hunnit få sonen Albert Ossian Zelmerlöw, 1. Därmed blev Måns en del av en fyra personer stark familj. Ciara har också sonen Archie, 5, från en tidigare relation.

De bor nu i en villa en timme utanför London. Måns har lämnat Sverige och sålt sin lägenhet på Kungsholmen.

Kärleken blomstrar mellan Måns Zelmerlöw och Ciara efter bröllopet i Kroatien förra året.

Kärleken blomstrar mellan Måns Zelmerlöw och Ciara efter bröllopet i Kroatien förra året.

Det är på scenen som Måns Zelmerlöw är i sitt naturliga element.

Det är på scenen som Måns Zelmerlöw är i sitt naturliga element.

Han har tidigare berättat att hans och Ciaras relation inte blev märkbart annorlunda efter deras bröllop. Den stora förändringen kom när de fick sin son som har smeknamnet Albie.

I en intervju i Expressen berättar Måns att det dröjde några månader innan faderskänslorna kickade in. I början var han rädd att han inte kände tillräckligt starkt för sitt barn.

– Som pappa har man inte bondat med barnet på samma sätt som mamman har, säger Måns Zelmerlöw i intervjun.

Han fortsätter:

– Det var först när jag lärde känna Alberts personlighet som jag kände att det här är så otroligt stort. Den villkors­lösa kärleken från honom är så skön. Han älskar mig no matter what.

Måns vill att bonussonen Archie ska se honom som en extra fadersgestalt. Men när han först träffade Ciara dröjde det innan han fick en nära kontakt med Archie. Måns var ofta borta från hemmet på olika resor och de träffades inte regelbundet.

Semester med Ciaras ex-partner

Men när Albert föddes tillbringade Måns 1,5 år hemma. Då kom också den fina relationen med Archie. Att lillebror Albie kallar Måns för pappa har hjälpt deras relation.

– Från att bara ha varit mammas pojk­vän har jag blivit mycket mer av en pappa­figur, utan att klampa på hans pappas tår, säger Måns Zelmerlöws.

Förra året överraskade Måns Zelmerlöw med ett gästframträdande i Idol.

Förra året överraskade Måns Zelmerlöw med ett gästframträdande i Idol.

Måns och Archies pappa har bra kontakt idag. Måns ser sig själv som en bra diplomat som kan medla mellan Archies pappa och Ciara när det behövs. Någon svartsjuka finns det inte alls, menar han.

– Han bor en kvart bort. I dag kommer vi extremt bra överens. Jag, Ciara, poj­karna och Archies pappa och hans flick­vän åkte på skidsemester till Åre i mars. Vi kan verkligen umgås tillsammans. Det är få förunnat och väldigt roligt och viktigt för Archie, säger Måns Zelmerlöw.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Mattias Hansson/TT