Måns Zelmerlöws ord om första året med hustrun Ciara

Måns Zelmerlöw Ciara

Ciara Zelmerlöw var inte sen med att skicka en pik till sin makes ex-flickvän Marie Serneholt efter att ha hittat att en bild på henne och Måns i lådorna på vinden.
Nu berättar Måns om ytterligare en gest som hans fru stått för.
– Jag har fått lära mig att försöka hålla lika hög ribba, säger han i en intervju med Expressen.

Det var förra året som den svenska artisten Måns Zelmerlöw, 34, och Ciara Zelmerlöw, 33, gifte sig under en romantisk ceremoni i Kroatien. Det var ett stort firande där vänner och familj flögs ner för flera dagars firande.

Sedan dess har Måns och Ciara bott i London tillsammans med sonen Albert, 2. Ciara har även sonen Archie, 6, sedan ett tidigare förhållande. Månaderna efter att Alberts födelse var tuffa för Måns som inte fick den direkta anknytning till sin son som han hört många andra nyblivna föräldrar berätta om.

– Jag var rädd att jag var känslolös. Alla hade porträtterat det som att det skulle vara en helt ny värld som öppnades med känslor man aldrig hade känt förut. Men det tog tid för mig, säger han i en intervju med Expressen.

Sedan dess har dock känslorna väckt sig allt starkare och idag menar Måns att bli pappa är den bästa upplevelsen i hans liv.

Tuffa tiden som gifta

Inte heller första året som gifta blev riktigt som Måns och Ciara tänkt sig. Efter att coronakrisen dragit in med full kraft över världen har paret, precis som resten av Storbritannien, isolerat sig från omvärlden. I flera veckor var den lilla familjen instängda i bostaden förutom då de var tvungna att bege sig till affären för att handla mat.

– Det har varit ett speciellt år på grund av corona – men mellan mig och Ciara har det varit ett väldigt fint år, säger Måns i intervjun.

Men nu har de återigen fått lämna huset och befinner sig i Sverige. För att lilla Arnold ska få en bättre anknytning till farmor och farfar har paret nu sålt sitt sommarhus strax utanför Stockholm och köpt ett nytt i närheten av Båstad, där Måns mamma och pappa är bosatta.

Ciaras markering mot Marie Serneholt

Under flytten gjorde Ciara en märklig upptäckt. Måns var tidigare ett par med Marie Serneholt, 36. När Ciara rensade flyttlådorna på vinden hittade hon en tavla porträtterande det tidigare paret med texten “tillsammans för alltid”.

Något hon inte var sen med att kommentera på sin egen Instagram:

“Vi håller på att inreda vårt nya sommarhus. Jag tror att det här är den perfekta detaljen i vardagsrummet”, skriver Ciara skämtsamt och taggar Marie Serneholt.”, skrev Ciara då och taggade Marie Sernholt.

Och det finns ingen tvekan om att kärleken fortfarande spirar mellan Måns och Ciara. När Måns fyllde år för någon vecka sedan ställde hans nyblivna hustru till med en ordentlig överraskning med frukost på sängen, tennis och biovisning i trädgården.

– Ciara är fantastisk på att uppmärksamma högtider. Jag har fått lära mig att försöka hålla lika hög ribba. Det var otroligt fint, bara det att hon visste att jag ville spela tennis. Då hade hon styrt upp två timmars tennislektion – det var precis så jag ville ha det. Och bio i trädgården, säger han till Expressen.