LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Måns Zelmerlöws nya jobb nära flickvännen - ”Vansinnigt kul”

25 okt, 2017 
Lina Arvidsson
Måns Zelmerlöws tv-program "Chevaleresk" kommer tillbaka - och spelas in i London. Detta betyder också att han får mer tid till flickvännen Ciara.
Annons

Måns Zelmerlöw är i full färd med att sälja sin lyxlägenhet på Kungsholmen. Melodifestivalenstjärnan har nyligen flyttat till London för att ha nära till fästmön, skådespelerskan Ciara Janson, 30.

Paret förlovade sig i somras och verkar lyckligare än någonsin.

Nu kommer också nyheten att Måns Zelmerlöws tv-program ”Chevaleresk” kommer att spela in en ny säsong.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Inspelningarna har redan dragit igång och jag är säker på att denna säsong kommer bli ännu bättre än den förra. Inte minst för att vi har mer tid på oss nu. Wiberg och jag beger oss ut på en road trip i Sverige, England och Frankrike och utforskar allt från ciklider till rally. Det kommer bli vansinnigt kul, säger Måns Zelmerlöw i ett pressmeddelande.

“Chevaleresk” är ett livsstilsprogram för män och Måns Zelmerlöw och Alexander Wiberg blev nominerade till TV-priset Kristallen i kategorin “Årets bästa manliga programledare”.

“Chevaleresk” ska delvis spelas in i London. Passande, då Måns Zelmerlöw kan tillbringa tid med sin Ciara samtidigt som han har nära till jobbet.

– Jag ser verkligen fram emot London och tror att jag kan visa Måns en ny värld för honom där. Sedan ska vi hitta många guldkorn i Sverige som jag tror att tittarna kommer uppskatta mycket. Och Måns också, om jag har tur, säger Alexander Wiberg.

Foto: IBL, Instagram

Här är bilderna från Måns Zelmerlöws lyxlägenhet

Annons