Måns Zelmerlöws nya jobb nära flickvännen - ”Vansinnigt kul”

Måns Zelmerlöws tv-program "Chevaleresk" kommer tillbaka - och spelas in i London. Detta betyder också att han får mer tid till flickvännen Ciara.

Måns Zelmerlöw är i full färd med att sälja sin lyxlägenhet på Kungsholmen. Melodifestivalenstjärnan har nyligen flyttat till London för att ha nära till fästmön, skådespelerskan Ciara Janson, 30.

Paret förlovade sig i somras och verkar lyckligare än någonsin.

Annons:
Ring och prata gratis med killar och män på 020 – 900 444 – helt anonymt – dygnet runt!

Nu kommer också nyheten att Måns Zelmerlöws tv-program ”Chevaleresk” kommer att spela in en ny säsong.

– Inspelningarna har redan dragit igång och jag är säker på att denna säsong kommer bli ännu bättre än den förra. Inte minst för att vi har mer tid på oss nu. Wiberg och jag beger oss ut på en road trip i Sverige, England och Frankrike och utforskar allt från ciklider till rally. Det kommer bli vansinnigt kul, säger Måns Zelmerlöw i ett pressmeddelande.

“Chevaleresk” är ett livsstilsprogram för män och Måns Zelmerlöw och Alexander Wiberg blev nominerade till TV-priset Kristallen i kategorin “Årets bästa manliga programledare”.

“Chevaleresk” ska delvis spelas in i London. Passande, då Måns Zelmerlöw kan tillbringa tid med sin Ciara samtidigt som han har nära till jobbet.

– Jag ser verkligen fram emot London och tror att jag kan visa Måns en ny värld för honom där. Sedan ska vi hitta många guldkorn i Sverige som jag tror att tittarna kommer uppskatta mycket. Och Måns också, om jag har tur, säger Alexander Wiberg.

Foto: IBL, Instagram

Här är bilderna från Måns Zelmerlöws lyxlägenhet

Måns Zelmerlöw säljer nu sin lyxiga lägenhet på Kungsholmen.

LÄS MER: Efter förlovningen – Ciara visar upp ringen

SENASTE NYTT!