Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Måns Zelmerlöws beslut om Sverige efter flytten för familjen

10 maj, 2019 
AvElin Möllervärn
Efter att ha flyttat till London för kärlekens skull klipper Måns Zelmerlöw nu sina sista band till Sverige och säljer sin fastighet på Gräsholmen.
Annons
Följarna häpnar efter Måns Zelmerlöws nya bild på sonen – 1 år efter födseln: ”Så lik dig!”Brand logo
Följarna häpnar efter Måns Zelmerlöws nya bild på sonen – 1 år efter födseln: ”Så lik dig!”

I början av 2018 flyttade artisten och programledaren Måns Zelmerlöw, 32, permanent till London för kärlekens, och familjens skull. Det var för två år sedan som Måns förlovade sig med Ciara Janson, 32. På en bild på Instagram syntes hon sittandes i skymningen vid ett bord med vit duk, vackra blommor och en flaska champagne. På knä framför henne stod Måns – som precis frågat sin flickvän om hon vill gifta sig med honom.

Efter förlovningen körde paret långdistans under en tid och Måns pendlade mellan England och Sverige.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Ciara har sonen Archie, 4, från ett tidigare förhållande och i samband med att hon blev gravid med parets gemensamma son, Albie, 11 månader, bestämde sig Måns för att bosätta sig i England på heltid.

När Hänt träffade Måns på välgörenhetsgalan för Zelmerlöw & Björkman Foundation förra året, berättade han om familjelivet i England.

Annons

– Det bästa med att bo där är ju att vara en familj på riktigt. Och att gå långa promenader i skogen, sa Måns Zelmerlöw vid tillfället.

Nu lämnar Måns Zelmerlöw Sverige

Efter att Måns bosatt sig i London permanent, klipper han nu sina sista band till Sverige och säljer sin sjötomt på Gräsholmen. Fastigheten ligger precis vid havet och är ett komplett sommarparadis norr om Munsö, med plats för en stor familj och många gäster. Huvudhuset består av tre sovrum, det finns ett stort gästhus på den 3 830 kvadratmeter stora tomten, en bastu, en badtunna och en flotte.

I ett inlägg på Instagram story visar Måns upp sjötomten och uppmanar sina potentiella köpare till att tillbringa mycket tid där.

”Säljer min absoluta sommarparadisdröm till någon som lovar att tillbringa mer tid där än vad jag har möjlighet till. Hon förtjänar det”, skriver Måns.

Måns Zelmerlöw säljer fastigheten
Måns Zelmerlöw säljer fastigheten i Sverige.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Annons