LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Måns Zelmerlöws lycka över att ha lämnat – känns rätt: ”Så glad”

28 jun, 2024 
Linnea Söderberg
Till vänster: Närbild Måns Zelmerlöw som skrattar och kollar åt höger. Till vänster: Måns Zelmerlöw och Ciara Janson Zelmerlöw poserar framför kameran.
Både Måns Zelmerlöw och hans fru Ciara har uttryckt att de går igenom en tuff period i sitt äktenskap.
Men nu visar Måns upp sin stora lycka om att ha gett sig av.
”Så glad”, skriver han i ett Instagram-inlägg.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Andersson kärleksutspel om Måns Zelmerlöw: ”Då förstår du hur illa det är”Brand logo
Per Andersson kärleksutspel om Måns Zelmerlöw: ”Då förstår du hur illa det är”

Artisten Måns Zelmerlöw, 38, fångade svenska folkets hjärtan när han deltog i Idol 2005. Sen dess har han bland annat varit programledare för Allsång på Skansen, vunnit Melodifestivalen och Eurovision Song Contest och åkt på flera turnéer. Han sitter också som panelmedlem i Masked Singer.

Sedan sommaren 2019 är Måns Zelmerlöw gift med den engelska skådespelaren Ciara Janson Zelmerlöw, 37.

Paret är bosatta i en förort strax utanför London har barnen Ossian och Albert tillsammans. Måns är även bonuspappa till Ciaras son Archie.

Måns Zelmerlöws och Ciaras relationskris

Men just nu sätts relationen på prov då de båda har uttryckt att de går igenom en tuff period tillsammans. Exakt vad som har skett mellan paret är inte klarlagt, men de har avföljt varandra på Instagram, och till Aftonbladet skrev Ciara i ett mail:

”Måns och jag går igenom en svår och privat tid. Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad”.

Annons

Måns har även han tidigare uttalat sig till Aftonbladet:

– Just nu kämpar jag om min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier.

Måns Zelmerlöws lycka – är iväg i Sverige: ”Så glad”

Hänt har tidigare rapporterat om att Ciara lämnat landet utan Måns, och åkt iväg på en välförtjänt semester. Nu har även Måns lämnat familjen – och på Instagram visar han upp sin lycka!

Måns är nämligen ute på sin sommarturné Överallt men ingenstans, och nyligen var det var Skellefteås tur att ta emot artisten. I en video som Måns lagt ut på Instagram syns hur han glatt uppträder med sitt band.

Tack Skellefteå! SÅ glad att se alla 6000 av er som delar denna tropiska kväll med oss. Också premiär för en annan ny låt, ”Fan hur bra är du”, och det blev ganska känslosamt. Hoppas ni gillade det! Vi hade den bästa tiden!” skriver Måns till inlägget.


FOTO: TT

Annons