Måns Zelmerlöws kärlekslycka med hustrun Ciara

Måns Zelmerlöw Ciara

I september 2019 gifte sig Måns Zelmerlöw med sin kärlek Ciara.
Knappt ett halvår efter bröllopet berättar Måns nu om parets stora kärlekslycka.

Artisten Måns Zelmerlöw, 33, hittade kärleken i brittiska Ciara Zelmerlöw fd. Jonson, 32, 2016. Paret träffades då de båda var gäster på ett bröllop, och det dröjde inte länge innan paret själva förlovade sig.

2018 välkomnade paret sitt första gemensamma barn, sonen Albert, 1, och drygt tre år efter sitt första möte sa de i september i fjol ja till varandra under en kärleksfull bröllopsceremoni i Kroatien.

När Ciara Zelmerlöw var gravid med sonen Albert sa Måns hejdå till Sverige och flyttade till London på heltid där Ciara och sonen Archie, som hon har från ett tidigare förhållande, bodde sedan tidigare.

Kommer flytta tillbaka till Sverige

Måns Zelmerlöw och Ciara bor fortfarande kvar i London, men i höstas avslöjade Måns att familjen planerar att flytta tillbaka till Sverige.

– Det är England som gäller nu. Men vi kommer att flytta tillbaka till Sverige någon gång, det är vi båda överens om, berättade Måns till Expressen.

Vidare i intervjun förklarade Måns att han redan då börjat förbereda ettåriga sonen Albert för den kommande flytten.

– Jag pratar bara svenska med honom, så vi hoppas att det blir så. Och vi har redan märkt att han till exempel säger ”anka” till mig och ”duck” till mamma.

Måns Zelmerlöws kärlekslycka med Ciara

Snart har Måns Zelmerlöw och Ciara varit gifta i ett halvår. I samband med kärleksdagen alla hjärtans dag passade Måns på att hylla sin hustru rejält och på Instagram skrev han om parets stora kärlekslycka.

På bilden som Måns publicerat ses Ciara pussa Måns på kinden. Paret står på en bro där broräcket är fyllt med hänglås – en vanlig symbol för evig kärlek som kallas för kärlekslås.

”Tillbakablick till den dagen i Paris när vi precis hade träffats och vi låste fast ett hänglås på en bro och sa att vi skulle gifta oss en dag – och vi gjorde det och nu firar vi vår första alla hjärtans dag som man och fru och jag vill låsa hänglås på broar med dig för resten av mitt liv”, skriver Måns Zelmerlöw känslosamt och avslutar med:

”Jag älskar dig Ciara Zelmerlöw”

Kommentarsfältet till Måns inlägg är fyllt med hjärtan och lyckoönskningar till paret. Även Ciara själv har kommenterat.

”Jag älskar dig för evigt min kille”, skriver hon följt av en emoji med hjärtögon.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram