Måns Zelmerlöw om relationen med Ciara: ”Bråkar mycket”

Måns Zelmerlöw, Ciara Janson Zelmerlöw

Måns och Ciara Zelmerlöw är nygifta.
I Nyhetsmorgon berättar artisten om relationen med hustrun.
– Jag tror att vi älskar varandra mer på grund av att vi bråkar, säger han.

Det var den 5 september i år som Måns Zelmerlöw, 33, gifte sig med kärleken Ciara Zelmerlöw, 32. Bröllopet ägde rum i Kroatien och genom sociala medier kunde man följa den pampiga festen.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

När Måns Zelmerlöw gästade Nyhetsmorgon i söndags pratade han om relationen med hustrun. Artisten berättar bland annat att de träffades på ett bröllop – och att det inte riktigt var kärlek vid första ögonkastet.

– Hon var totalt ointresserad. Vi hamnade bredvid varandra på middagen och jag kämpade och kämpade men fick ingen respons alls. Men sen jobbade jag vidare några månader och till slut skrev jag att ”jag kommer över till Englad för att träffa dig” och då sågs vi och på den vägen är det.

När programledaren Jenny Alversjö, 45, frågar vad det var som fick Måns och Ciara att till slut fastna för varandra svarar Måns:

– Jag tror att vi hittade varandra i humor och att vi har exakt samma form av sarkasm och ironi till allt. Det kändes bara rätt.

Måns Zelmerlöw om bråken med Ciara Zelmerlöw

När Jenny Alversjö avslöjar för Nyhetsmorgon-tittarna att en av Måns nya låtar handlar om att makarna bråkar en hel del erkänner han att så är fallet.

– Den handlar om att vi bråkar mycket. Jag tror att det är bra att vi gör det, att man får rensa luften och börja på ny kula tiden och att det inte ligger något gammalt groll i bakvattnet hela tiden. Jag tror att vi älskar varandra mer på grund av att vi bråkar, säger Måns.

I relationen med Ciara Zelmerlöw har han insett hur viktigt det är att man kommunicerar med sin partner.

– Jag tycker inte att det är speciellt kul att parata men jag har insett att det är väldigt nyttigt i ett förhållande att vara öppen med saker och ting, säger Måns Zelmerlöw.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4