Måns Zelmerlöws erkännande om familjelyckan: ”Är redo”

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson

Måns Zelmerlöw älskar livet som både pappa och som bonuspappa.
I Carolas advent på TV3 öppnar han upp sig om det nya familjelivet.
– Det är definitivt ett nytt kapitel, säger sångaren.

Den 5 september i år gifte sig sångaren Måns Zelmerlöw, 33, med kärleken Ciara Janson Zelmerlöw, 32. Bröllopet ägde rum i Kroatien och genom sociala medier kunde man följa den pampiga festen. Paret träffades för tre år sedan på ett bröllop i England. Från början var den brittiska skådespelerskan helt ointresserad av Måns, men han gav sig inte. Idag är de gifta och har ett gemensamt barn ihop, lilla Albert, 1 år, samt Ciaras son sedan ett tidigare förhållande – Archie, 4 år.

Måns Zelmerlöw gästar Carolas advent på TV3

Ikväll gästar Måns Zelmerlöw TV3:s program Carolas advent, där artister får komma hem till sångerskan Carola Häggkvist, 53, och hennes Steninge slott. Även sångerskan Mariette Hansson, 36, är med och pysslar, sjunger och äter god mat. Det diskuteras om allt från musik och karriärer till egna julminnen och privata berättelser. Carola har känt Måns under en längre tid och påpekar att han lever ett helt annat liv idag än när hon lärde känna honom.

– En ny era har ju hänt i ditt liv. Du har både blivit pappa och gått och gift dig. Jag är så lycklig och glad för din skull, säger hon i programmet.

Måns instämmer och säger samtidigt att han nya liv är något han trivs väldigt bra med. Han berättar glatt om bröllopet i somras, som blev något av en överraskning för honom då han inte hade väntat sig att han skulle bli så känslosam.

– Också bara att få kalla sig familj, det blev ändå något sorts ytterligare band, säger han.

Artistens ord om Ciara Janson och livet som pappa

Senare berättar han för de andra hur han och Ciara träffades och hur han blev blixtförälskad, men fick kämpa för att vinna hennes hjärta. Carola påpekar att hon tyckte det var så fint att Måns inte såg hennes barn från en tidigare relation som något hinder för en relation. Sångaren erkänner att han nog inte visste vad han gav sig in på, men att allt har varit fantastiskt.

– Jag tänkte ju inte på ett bonusfaderskap utan jag var bara kär. Det finns ju ingenting negativt att säga om att vara bonusfarsa tycker jag. Det har varit fantastiskt kul hela vägen, säger sångaren.

Idag har de ännu ett barn, ett gemensamt, något som gjorde att livet förändrades för alltid för Måns.

– Det är definitivt ett nytt kapitel men det är ett väldigt fint kapitel. Det är något jag tror att jag var redo för och är redo för och trivs väldigt bra i. Livet får också en annan mening med barn, säger Måns Zelmerlöw.

Carolas advent sänds söndagar klockan 20.00 på TV3 och på Viaplay.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen