TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Måns Zelmerlöws avslöjande om bröllopsnatten med Ciara

19 sep, 2019 
https://image.hant.se/image-4948149?imageId=4948149&width=1320&height=689
Lina Arvidsson
Ciara Zelmerlöw vill lära sig svenska för sina barns skull.
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson gifte sig i början av september.
Nu avslöjar Måns sanningen om bröllopsnatten med sin nya fru.
– Vi var båda rätt berusade, säger han.
Annons
Måns Zelmerlöws ärliga ord om första tiden med sonen: ”Fruktansvärt jobbigt”Brand logo
Måns Zelmerlöws ärliga ord om första tiden med sonen: ”Fruktansvärt jobbigt”

Det var den 5 september i år som Måns Zelmerlöw, 33, och kärleken Ciara Janson, 32, vandrade altargången ner tillsammans och blev äkta makar. Det påkostade bröllopet ägde rum i Kroatien där gästerna var både många och kända.

Bland de celebra bröllopsgästerna syntes sångerskan Carola Häggkvist, 53, tennisstjärnan Jonas Björkman, 47, artisten Oscar Zia, 22, samt sångerskan och programledaren Sarah Dawn Finer, 37.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Måns Zelmerlöw och Ciara träffades på ett bröllop sommaren 2016. Kärleken slog ner som en blixt och parets relation tog snabbt stora kliv framåt. Måns flyttade till London där de bor tillsammans och snart hade de förlovat sig. Själva frieriet stod Måns för under en semester till Kroatien för två år sedan.

I slutet av maj förra året föddes parets första gemensamma barn – sonen Albert. Måns är även bonuspappa till Ciaras son Archie, som hon har sedan ett tidigare förhållande.Men nu har alltså paret blivit äkta makar och de börjar sitt liv tillsammans som gifta. Men innan vardagen träder in så var det förstås dags för bröllopsnatten. I en intervju i Rix morronzoo berättar nu Måns Zelmerlöw om första natten som herr Ciara Janson.Första bilderna från Måns Zelmerlöw och Ciara Jansons bröllopLäs mer

Annons

– Hur var bröllopsnatten? Alla har undrat, så nu ställer jag frågan som ingen vågar fråga, säger programledaren Laila Bagge i Rix Morronzoo.

Kling i klockan

Måns Zelmerlöw avslöjar då att natten inte var så rafflande som man kan tro.

– Det var inte så spännande. Jag kommer inte säga om det blev kling i klockan eller inte, men vi var båda rätt berusade, säger artisten.

Han avslöjar dock att de inte följde den gamla seden att brudparet ska lämna festen först.

– Det gjorde vi absolut inte, vi lade oss absolut sist, fem, halv sex på morgonen, säger Måns Zelmerlöw.

Han berättar också att hans och Ciaras relation inte är särskilt annorlunda efter bröllopet. Den största skillnaden kom när de fick sitt gemensamma barn, Albert.

– Jag tycker det är samma känsla. Det var större när man fick barn tillsammans, där hände det väldigt mycket. Att gifta sig är en kul grej, och en väldigt fin grej att göra, men det betyder inte så mycket, säger Måns Zelmerlöw.

Laila Bagge har varit gift två gånger, med Anders Bagge och med Niclas Wahlgren. I Rix Morronzoo bjuder hon på en egen berättelse från en av sina bröllopsnätter.

– Det har varit massa saker som kommit emellan. Isoleringstejp till exempel. Min klänning var ju trasig så jag hade isoleringstejp runt hela kroppen, och innan det var avklätt så hade Anders däckat, säger Laila Bagge i programmet.

Annons