LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Måns Zelmerlöws familjelycka med hustrun Ciara – bilden visar

02 jan, 2024 
Måns och Ciara Zelmerlöw njuter av den lediga tiden tillsammans och visar upp sitt härliga julfirande med familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Per Andersson kärleksutspel om Måns Zelmerlöw: ”Då förstår du hur illa det är”Brand logo
Per Andersson kärleksutspel om Måns Zelmerlöw: ”Då förstår du hur illa det är”

Folkkära Mello-veteranen Måns Zelmerlöw, 37, och brittiska hustrun Ciara Janson Zelmerlöw, 36, är idag bosatta i England utanför huvudstaden London. Där bor de ihop med gemensamma sönerna Ossian och Albert. Ciara har även ett tredje barn Archie som bor både hos henne och hans pappa.

Familjen pendlar mellan Sverige och England och har bostäder i båda länderna. Nu visar Måns upp stora familjelyckan med Ciara och följarna jublar!

Måns Zelmerlöw visar upp stora familjelyckan med Ciara

Julen har precis ägt rum och familjen har tagit sitt pick och pack utomlands. Måns har delat med sig ett inlägg på hela familjen när de njuter av värmen.

”God jul allesammans”, skriver Måns till bilderna.

I flera av bilderna kan man se Måns och familjen spendera tid på stranden och vid poolen. Av skyltarna att döma ser det ut som de har tagit sig till spanska solkusten!

Måns Zelmerlöw om att flytta till Sverige

Måns och Ciara gillar att resa och trots att familjen är bosatta i England har Måns tidigare berättat att det finns tankar på att flytta hem till Sverige.

– Den diskussionen har vi haft sedan dag ett. Jag tror att på sikt vill vi absolut flytta till Sverige igen. Men eftersom att vi har delad vårdnad om Archie så det går inte nu, sa han då till Hänt.

Under vintern har sångaren varit iväg på en julturné ihop med komikern Per Andersson, vilket naturligt redan gjort att han behöver spendera mer tid i Sverige.

FOTO: TT

Annons