ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Måns Zelmerlöw tackar för sig – beslutet efter tiden ifrån familjen

19 maj, 2023 
Måns Zelmerlöw
Måns Zelmerlöw har arbetat intensivare än vanligt under de senaste månaderna.
Nu står det klart att han fattat ett visst beslut för karriären som leder honom till mer tid med familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”Brand logo
Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”

Måns Zelmerlöw, 36, har nu bestämt sig för att lägga en intensiv tid bakom sig. Under vintern har han turnerat med Carola Häggkvist, 56, spelat in Masked singer och direkt där efter turnerat med sin egna vårkonsert Vårskrik.

Nu senast fick vi höra Måns som en av kommentatorerna i Eurovison song contest. Tillsammans med Edward af Sillén, 40, fick Måns äran att guida tittarna genom musiktävlingen som Sverige kom att kamma hem.

Måns Zelmerlöw tar långpaus – beslutet efter intensiva tiden

Men nu står det klart att Måns tar en lång och välförtjänt paus. I ett meddelande till Hänt berättar Måns presskontakt att han tar sommarledigt och inte väntas vara tillbaka i offentligheten förrän i höst.

”Han har gått på lång semester till i höst. Han har jobbat non stop sedan i höstas så en välförtjänst semester”, skriver Helene Wigren i ett meddelande till Hänt.

Annons

Vad Måns ska hitta på är oklart men förmodligen blir det mycket tid med familjen bestående av frun Ciara Zelmerlöw, 36, och sönerna Albert, 4, och Ossian som föddes sommaren 2022. Måns är även bonuspappa till Archie, 7.

När Hänt når Ciara efter hennes medverkan i Masked Singer kan hon berätta vad familjen ska göra i sommar. Även hur skönt det ska bli att både hon och Måns är lediga.

– Vi ska spendera sommaren i Sverige, det ska bli så härligt att vi alla är lediga och bara kunna umgås med barnen. Vi ska njuta av allt som Sverige innebär, jag älskar sommaren där!

Måns egna ord om att arbeta långt ifrån familjen: ”Ett pusslande”

I en tidigare intervju med Hänt under våren berättade Måns om drömmarna efter att få ledig tid att tillbringa med familjen.

Annons

– Att få lite familjetid och kanske resa någonstans snart bara vi i familjen. Det vore skönt, sa Måns då.

Han berättade även om känslorna över att mycket av hans arbete sker i Sverige medan familjen bor i England.

– Det är klart att det är ett pusslande. Men det har alltid varit så att jag har pendlat men nu har det varit lite mer än vanligt men jag har en väldigt stöttande familj. När jag är hemma är jag också bara hundra procent hemma så då är jag familjefar hundra procent. Jag tror ändå att jag har en rätt så fin dynamik där.

FOTO: TT

Annons