TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Måns Zelmerlöw om verkliga relationen till Oscar Zia

08 sep, 2020 
AvLovisa Ström
Måns Zelmerlöw och Oscar Zia
Måns Zelmerlöw och Oscar Zia är två av Sveriges mest folkkära artister.
Under den direktsända insamlingsgalan Walk with us avslöjar artisterna att de har haft en relation till varandra som tidigare inte har varit känd.
Annons
Här är Måns Zelmerlöws nya tjejBrand logo
Här är Måns Zelmerlöws nya tjej

Under måndagskvällen hade Måns Zelmerlöw och Jonas Björkman en insamlingsgala för utsatta barn och unga. Galan heter Walk with us och sändes live på Aftonbladet under hela kvällen. Stora artister som Sabina Ddumba, Danny Saucedo och Linda Pira var på plats för att bjuda på ett och annat uppträdande. Sist ut på scen var ingen annan än Yes we can-sångaren Oscar Zia. I direktsänd tv avslöjar Måns nu hemliga detaljer om han och Oscars relation.

”Bodde ihop under några månader”

Precis som flera andra artister var Oscar på plats under kvällens gala för att uppträda med sin nya låtmen det han inte visste var att hans medverkan i programmet också skulle ta en helt annan vändning. Efter att han tagit sin sista ton var Måns snabb upp på scen för att tacka för framförandet och efter att ha hyllat Oscars låt Kyss mig i slo-mo går han plötsligt vidare till ett helt annat ämne.

– Hur ser du på dig själv i hemmet? Är du pedant?, frågar han varpå Oscar svarar:

Annons

– Jo, men jag är pedant. Det beror lite på vem som är hemma hos mig.

Och det är då Måns avslöjar det inte många visste.

– Det är nämligen så att Oscar och jag bodde ihop under några månader. Oscar bodde i min lägenhet när jag var väldigt mycket på resande fot.

Men hemligheterna tar inte slut där. Medan de pratar om deras tid som som sambor kommer det även fram att Oscar inte skötte sig helt exemplariskt.

Ärliga orden om den kaosartade tiden

När Måns frågar Oscar om han verkligen tycker att han tog väl hand om lägenheten skrattar han högt som svar, och det är då Måns avslöjar honom.

– Jag fick nog i alla fall fem, sex samtal från grannar klockan tre på natten. Det var lite fester i lägenheten eller?, säger han.

Oscar Zia erkänner att han är medveten om att det blev en hel del klagomål, men försvarar sig med att han trodde att Måns Zelmerlöw brukade vara värre.

– Min tanke var hela tiden att du hade lagt en ribba som var hög, så allt vi hittade på jag och mina kompisar så kände vi att ”nej det kan fortfarande inte vara värre än Måns” så vi körde på lite till, förklarar han.

De konstaterar att det gick vilt till, men avslutar med att berätta att Oscar till slut gick och bad om ursäkt till grannarna.

– Det visade sig ju att du var en god kille ändå. För Oscar gick nämligen ner med en flaska vin till alla grannar, berättar Måns.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Claudio Bresciani / TT

Annons