LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Måns Zelmerlöw om otroheten – Ciaras reaktion efter erkännandet

03 apr, 2023 
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson
I dag blomstrar kärleken mellan Ciara och Måns Zelmerlöw som tillsammans är bosatta i England.
Men nu talar Måns ut om hur Ciara egentligen hanterade hans tidigare otrohet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”Brand logo
Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”

Artisten och programledaren Måns Zelmerlöw, 36, har i sju år varit tillsammans med hustrun Ciara Janson, 35. Tillsammans har de sönerna Albert, 4, och Ossian, 8 månader, ihop.

Ciara har även sedan ett tidigare förhållande sonen Archie, 9, som i dag är Måns bonusbarn.

– Som för alla bonusföräldrar finns det definitivt vissa svårigheter men som tur är har vi en jättebra relation med Archies pappa, säger Måns i en intervju till Aftonbladet.

I samma intervju talar artisten ut om bland annat hur han och hustrun träffades, men även om hur Ciara hanterade Måns tidigare otroheter.

Måns Zelmerlöw om otroheten innan hustrun Ciara – gick i terapi

Måns har tidigare pratat om att han har varit otrogen i tidigare relationer vilket han även gått i terapi för.

– Det var väl bra. Där och då var det kanske nyttigt. Jag tyckte det var väldigt skönt att få prata helt ocensurerat med någon. Men jag vet inte om jag fick ut så mycket, säger han och fortsätter:

Annons

– Det där var ett annat kapitel i livet. Som tur är så mognar man och får andra preferenser. Jag tror det också händer av sig självt om man träffar rätt, vilket jag har gjort.

När han sedan blev ett par med Ciara erkände han att han tidigare varit otrogen, men det var inte något problem för henne. Tvärtom tog hon det faktiskt förvånansvärt bra.

– Ja, hon var precis likadan och kände igen det mesta.

Måns Zelmerlöw om första mötena med Ciara: ”Var inte alls intresserad”

Trots att paret i dag varit tillsammans under en såpass lång tid så har det inte alltid varit en självklarhet att det skulle bli just de. Måns förklarar att Ciara i själva verket inte alls var intresserad till en början.

– Verkligen. Hon var inte alls intresserad. Vi träffades på en bröllopsmiddag och jag var superintresserad, säger Måns och fortsätter:

– Någon månad senare sa jag ”jag åker till London nu för att träffa dig, vill du ses vore det fantastiskt men du måste inte”. Det blev världens bästa första dejt och efter det började jag flyga till London bara för en kväll för att få träffa henne.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons