LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Måns och Ciara Zelmerlöw inte överens om julen: ”Väldigt annorlunda”

09 nov, 2023 
CIARA ZELMERLÖW, MÅNS ZELMERLÖW
Måns och Ciara Zelmerlöw har varit ett par i flera år och har alltid firat jul på samma sätt.
Men i år är de inte överens och tvingas tänka om helt!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Molly Hammars avslöjande om Måns Zelmerlöws boende: “Sviten”Brand logo
Molly Hammars avslöjande om Måns Zelmerlöws boende: “Sviten”

Måns Zelmerlöw, 37, och hustrun Ciara Zelmerlöw, 36, sa ja till varandra på en ö i Kroatien sommaren 2019. Det blev en vacker ceremoni och var för övrigt platsen där Måns friade till Ciara två år tidigare. Under vigseln sjöng Sarah Dawn Finer ”Kärleksvisan” för brudparet och Oscar Zia uppträdde också.

Sedan dess har mycket hänt. Paret är bosatta i England, utanför huvudstaden London. Där bor de ihop med gemensamma sönerna Ossian och Albert. Ciara har även ett tredje barn Archie sedan innan som bor både hos henne och sin pappa.

Familjen pendlar en hel del mellan Sverige och England, speciellt Måns som har så mycket åtaganden i Sverige.

Måns och Ciaras julfiranden: ”Nu ska vi göra något helt annat”

De har bostäder både i Sverige och England och nyligen visade Ciara upp bilder från den lyxiga brittiska bostaden.

Annons

Men även om England är urspungsplatsen så tillbringar de även mycket tid i Sverige, framför allt på somrarna och vid högtider. Men någon jul i Sverige blir det dock inte i år.

– Jag och min fru brukar fira först i Sverige hos min familj och sedan med hennes släktingar i England. Men nu ska vi göra något helt annat, säger Måns i en ny intervju med Allas.

Måns och Ciara inte överens – så blir julen i år

Men det visar sig dock att paret inte var helt överens denna gång. Måns föreslog nämligen att de ska fira i Norrland för en gångs skull – men förslaget togs inte emot med så mycket sympati som Måns kanske hade hoppats på.

– Jag föreslog först att vi skulle åka till Norrland, men det var det ingen annan i familjen som nappade på. Därför fick det bli Spanien. Något jag ser fram emot, men det kommer förstås att bli väldigt annorlunda, säger Måns.

Något som verkligen hör julen till när det gäller Måns är hans julshower. Förra året fick vi se honom ihop med Carola Häggkvist, 56, i julshowen A Grand X-mas.

I år drar han ut på turné med parhästen Per Andersson, 46, i den efterlängtade showen Tomten & bocken som har premiär den 25 november.

FOTO: WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons