TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Måns Zelmerlöw dystra besked med hustrun Ciara

08 apr, 2020 
Måns Zelmerlöw and Ciara Janson
Måns och Ciara Zelmerlöw hade planerat att åka på en romantisk bröllopsresa i vår.
Nu avslöjar artisten det sorgsna beskedet.
– Jag vägrade tro det, säger han.
Annons
Följarna häpnar efter Måns Zelmerlöws nya bild på sonen – 1 år efter födseln: ”Så lik dig!”Brand logo
Följarna häpnar efter Måns Zelmerlöws nya bild på sonen – 1 år efter födseln: ”Så lik dig!”

För fyra år sedan föll artisten Måns Zelmerlöw, 33, pladask för Ciara Zelmerlöw fd. Jonson, 32. Paret träffades på ett bröllop och det dröjde inte lång tid förrän de själva fick giftermål på tankarna. Innan de blev äkta makar hann de få sitt första gemensamma barn, sonen Albert, 1. Ciara har även sonen Archie sedan en tidigare relation.

Måns och Ciaras bröllop ägde rum i september förra året. Bland gästerna fanns flera kända profiler som fick bevittna den vackra ceremonin i Kroatien.

Det råder ingen tvekan om att makarna fortfarande befinner sig i en kärleksbubbla. På alla hjärtans dag tillägnade Måns ett känslosamt inlägg till sin hustru.

”Nu firar vi vår första alla hjärtans dag som man och fru och jag vill låsa hänglås på broar med dig för resten av mitt liv”, skrev Måns Zelmerlöw intill en bild på dem två vid en bro där de fäst ett hänglås på räcket.

Makarnas dystra besked

Makarna Zelmerlöw har tidigare avslöjat att de har planer på att flytta till Sverige inom en snar framtid, men än bor de kvar i London. Med anledning av coronautbrottet är familjen isolerade i sitt hem och får inte gå utanför dörren ”utan rimlig anledning”.

Annons

Den rådande situationen påverkar inte bara Måns och Ciaras vardag utan även deras smekmånad. De skulle egentligen befinna sig i Afrika sedan två veckor tillbaka men tvingades ställa in resan på grund av situationen som råder i världen.

– Jag är så oerhört naiv och svensk i det där att ”nej, men det där blåser över” så jag vägrade tro det förrän Kenya typ själva ställde in. Eller, de stängde inte gränserna, men sa att om du kommer hit så får du sitta 14 dagar i karantän, berättar Måns för Nöjesbladet.

Bröllopsresan har alltså blivit uppskjuten och nu hoppas Ciara och Måns Zelmerlöw att de istället kommer iväg i höst.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons