LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Måns Zelmerlöw visar upp lyxvillan i alperna – svindlande prislappen

13 mar, 2024 
Hedvig Tärnholm
Måns Zelmerlöw och Ciara
Måns Zelmerlöw visar upp sitt planerade semesterboende på sociala medier.
Prislappen på boendet avslöjas i inlägget.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns ZelmerlöwBrand logo
Här imiterar Camilla Läckberg manliga kändisen – dissen mot Måns Zelmerlöw

Det har varit full upp för Måns Zelmerlöw den senaste tiden. Masked singer har nyligen spelats in och Måns är en av medlemmarna i juryn. Han har även gjort ett gig som programledare för galan Guldhemmet. Sist men absolut inte minst, det extra ordinära framträdandet med ihopsatta pojkbandet Björnszone som levererade en hyllad ballad under finalen av Melodifestivalen.

Efter denna intensiva period var planen semester och avkoppling. Prislappen på det lyxiga semesterboendet får många att häpna.

Måns Zelmerlöw visar upp prislappen på semesterboendet

Den ursprungliga planen var att Måns med familj skulle ta en välförtjänt semester och koppla av i Österrikes vackra landskap i slutet på mars. Familjen verkar ha fått ändrade planer men Måns väljer ändå att visa upp lägenheten de planerat att hyra. På sina sociala medier länkar han till semesterboendet för att se om det finns någon annan som vill hyra lägenheten istället.

”Är någon intresserad av en vecka i de Österrikiska alperna Mars 23-30? Våra planer har tyvärr ändrats och denna ljuvliga två-familjs lägenhet är nu tillgänglig.” , skriver Måns på sin Instagram.

Annons

Går man in på länken Måns har hänvisat till skriver företaget som hyr ut lägenheten:

”Denna fantastiska lägenhet erbjuder gästerna en verklig känsla av lyx, med en rymlig interiör som är stor nog för upp till 8 personer för att njuta av en bekväm vistelse.”

Den som är intresserad av en vecka i denna lyxiga lägenhet måste dock vara beredd på att det kostar lika mycket som utsikten är vacker. För en ynka liten vecka behöver man punga ut 38.500 kronor.

Måns Zelmerlöws trista besked

Måns är en sann eurovision-veteran och efter att ha varit programledare för Eurovison 2016 hoppades många på att få se honom på scenen igen detta år när Sverige är värdland efter Loreens vinst. Många blev besvikna när det visade sig att Måns kommer att lysa med sin frånvaro.

”Men hallå? Måns då?” kommenterade en person efter att man gått ut med vilka programledarna blir.

Måns själv är dock inte besviken, istället njuter han av att kunna äta kolhydrater.

"Jag kan äta kolhydrater igen!! All kärlek till @thepetramede och @malinakerman som kommer att göra ett fantastiskt jobb!" Skrev han på sin Instagram.

FOTO: TT

Annons