Måns Zelmerlöw avslöjar missen under bröllopet med Ciara

En tjugo minuters lång simtur för alla gäster och försvunna vigselringar.
Nu berättar Måns Zelmerlöw de galna detaljerna om bröllopet.
– Det blev en väldig förvirring, säger han i Hellenius hörna.

Artisten Måns Zelmerlöw, 33, träffade sin stora kärlek Ciara Zelmerlöw, f.d Janson, 32, på ett bröllop sommaren 2016 och blev då genast intresserad. Sedan dess har paret tagit en rad stora steg i relationen. De har hunnit flytta ihop i London, förlovat sig, gift sig och skaffat sitt första gemensamma barn – sonen Albert, 1. Måns är även bonuspappa till Ciaras son Archie, som hon har sedan ett tidigare förhållande.

Bröllopet ägde rum i Kroatien den 5 september och på gästlistan fanns det 170 gäster. Bland annat var det flera av brudens vänner från England och Måns Zelmerlöws vänner från Sverige, men det var även en del kändisar på gästlistan, såsom Carola Häggkvist med särbon Jimmy Källqvist, komikern Per Andersson och före detta tennisspelaren Jonas Björkman.

Gästerna tvingades simma

I Hellenius hörna berättar Måns Zelmerlöw flera detaljer kring bröllopet. Bland annat att alla 170 gäster skulle simma från en båt till en fest. Det tyckte han var en kanonidé – tills han insåg hur lång tid det tog.

– Det visade sig vara mycket längre än vad vi hade trott. Det tog säkert tjugo minuter att simma in. Sen var det öppen bar där innan alla skulle simma tillbaka i skymningen, säger han i programmet.

I efterhand har artisten insett att den långa simturen kanske inte var en sådan bra idé med tanke på att många även hade druckit alkohol.

– Det lät kanon på pappret, det var kanon, men så här i efterhand var det ju inte jättesäkert.

Ringkaos under bröllopet

Men det var inte bara simturen som inte blev precis som paret hade tänkt sig. Det blev även lite strul med ringarna under bröllopsdagen. Bröllopsringarna var nämligen försvunna. Jobbet hade lagts på parets två barn berättar artisten i programmet.

– Ringarna skulle komma med Archie och Albert under en viss del av låten under ceremonin, men de kom inte då. Det blev en väldig förvirring, säger han och skrattar.

FOTO: TV4, Instagram