LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Måns räddade livet på kvinna – nu hyllas han av flickvännen

07 aug, 2017 
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson har haft en minst sagt händelserik semester i Kroatien. Måns har både hunnit med att fria och att rädda liv.
Annons

Det har varit en händelserik vistelse i Kroatien för Måns Zelmerlöw, 31, och flickvännen Ciara Janson, 30. Förra vecka friade Måns till Ciara, och hon sa ja! Men Måns har också hunnit med något annat – han har räddat ett liv på en kvinna som var nära på att drunkna. Det var Ciara som uppmärksammade händelsen genom ett Instagram-inlägg. Hon är inte sen med att ösa all kärlek hon bara kan över sin nyblivna fästman.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Idag räddade min fästman ett liv i vattnet. Här är han, som den superhjälte han är”, skriver hon.

Kvinnan som Måns räddade livet på slogs mot klipporna vid ett hotell efter att en större båt skapat svallvågor.

”Hennes man ropade på hjälp och hotellets personal vågade inte men Måns hoppade i, höll i henne och lugnade henne när vågorna fortsatte slå över dem och hjälpte henne att komma upp”, skriver Måns presskontakt Sandra till Expressen.

Kvinnan klarade sig och allt gick bra. Efter Melodifestivalen 2015 vet vi ju redan att Måns är en “hero”, men nu fick även Ciara bevittna det. Måns fans är snabba med att påpeka hans hjältekopplingar.

”Du sjunger om hjältar och så är du en själv. Du är underbar. Bra jobbat.”, kommenterar en.

Foto: IBL, Instagram

Annons