LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nu visar Måns och Ciara Zelmerlöw upp lyckan – efter uppbrottsryktet

08 jul, 2024 
Elvira Reer
Måns Zelmerlöw lanserar sitt nya hak och delar med sig av lyckan på Instagram – men en detalj väcker extra stort intresse.
Ciara är där och firar med honom!
Annons
Hans Fahlén och Christopher Berghagen Taylor dyker upp tillsammans: ”Nu är det officiellt"Brand logo
Hans Fahlén och Christopher Berghagen Taylor dyker upp tillsammans: ”Nu är det officiellt"

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Måns Zelmerlöw, 37, och hans fru Ciara Janson Zelmerlöw, 37, har definitivt varit ett hett samtalsämne på senaste tiden. Efter att de avslöjat problem i sitt förhållande har det spekulerats vilt om vad som egentligen pågår mellan dem.

Under 2017 offentliggjorde Måns sin relation med Ciara. Relationen utvecklades snabbt och bara några år senare hade Måns och Ciara gift sig och bildat en familj tillsammans.

"Har haft en svår och privat tid"

Men i våras avföljde Ciara Måns på Instagram och efter det har båda uttalat sig till om situationen.

”Måns och jag går igenom en svår och privat tid. Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad”, skrev Ciara i ett mejl till Aftonbladet.

Till samma tidning berättade också Måns om utmaningarna paret har gått igenom:

– Just nu kämpar jag om min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier.

Annons

Men enligt deras uttalanden har de däremot inte separerat – och nu ser vi för första gången på länge en bild på paret tillsammans med familjen på invigningen av Måns nya vin och kaffebar Beans & Grapes.

Ciara och Måns delar lyckan på Instagram – första bilden efter tuffa tiden

Nyligen rapporterade Hänt om Måns senaste satsning: en kaffe- och vinvagn kallad Beans & Grapes. Efter att länge ha känt att något saknades under sina somrar i Båstad, bestämde han sig för att ta tag i problemet själv.

– Det finns inget bra renodlat kaffeställe i Båstad. Det har jag retat mig på i flera år och därför tänkte jag till slut att jag får öppna ett eget. Jag vill helt enkelt att folk ska kunna få sig en riktigt god kopp kaffe, sa Måns i en intervju med Båstads tidningen Bjäre Nu.

Och idag öppnade den charmiga lilla loungevagnen sina dörrar. På Instagram visar Måns stolt upp sitt nya ställe, men det är inte allt – en annan detalj som väcker stor uppmärksamhet är att Ciara och familjen är där för att dela glädjen med honom.

"Klart familjen kommer till öppningen av Beans & Grapes", skriver Måns.

På bilderna ser vi Ciara och Måns njuta av den soliga öppningsdagen tillsammans med sina söner. Detta blir därmed den första bilden på paret tillsammans – på flera månader.

Måns Zelmerlöw och Ciara Zelmerlöw

Hänt har sökt Måns och Ciara Zelmerlöw.

FOTO: TT/Skärmdump Instagram

Annons