LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Måns Möllers oväntade beslut efter drastiska förändringen

24 maj, 2020 
Måns Möller
Komikern Måns Möller genomför just nu 16 weeks of hell i Dplay-serien Den stora hälsoresan.
Resultaten från det extrema träningsprogrammet har väckt starka åsikter hos fansen, vilket är något som Måns nu väljer att bemöta.
”Jag kommer fortsätta ett tag till eftersom alla tycker jag ska sluta”, skriver han på Instagram.
Annons
Den stora hälsoresan – Martina drar till ThailandBrand logo
Den stora hälsoresan – Martina drar till Thailand

Har du reagerat på att många kändisar börjat träna ovanligt mycket under den senaste tiden? Det kan bero på att flertal profiler just nu genomför träningsprogrammet 16 weeks of hell. Denna livsomställning kan du som tittare sedan följa i Dplay-serien Den stora hälsoresan. Bland de deltagande hittar vi Agneta Sjödin, 52, Martina Haag, 55,  Anders Öfvergård, 52, Måns Möller, 45, Özz Nujen, 44, och Martin Melin, 53

Följarnas starka reaktioner

Komikern Måns Möller har gått in i träningsutmaningen med fullt fokus och fått synliga resultat som även fansen lagt märke till. Efter att publicerat en nytagen selfie på Instagram dök oroade följare upp i kommentarsfältet.

”Nu börjar du bli lite väl smal måns, seriöst alltså!!”, skriver en följare.

Men hallå du håller ju på att försvinna. Var rädd om dig tänk på att du är värdefull”, skriver en annan.

Bland kommentarerna syns även följare som anser att Måns borde får göra som han vill och att ingen har rätten att kommentera hans utseende.

Måns egna ord om förändringen

Nu väljer dock Måns själv att bemöta orden från följarna. I ett nytt inlägg på Instagram berättar han att söndagen egentligen är den sista dagen på träningsprogrammet, men att han har bestämt sig för att fortsätta ändå.

Annons

”112 dagar i rad. Jag kommer fortsätta ett tag till eftersom alla tycker jag ska sluta! Men jag har ju för 17 inget annat att göra för jag har INGA JOBB! Jag behöver nåt mål med mitt liv, just nu flyter allt bara runt runt i nån slags meningslös soppa”, skriver han i inlägget.

Måns Möller passar även på att tacka sina följare för alla de peppande ord han fått även om de negativa kommentarerna också ibland nått honom.

”Jag ser ju hur mitt ansikte ser ut jag är inte blind men det kommer ordna upp sig jag ska bara pusha lite till. Jag har mitt eget lilla mål”

FOTO: Stina Stjernkvist/TT, Instagram

Annons