LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Måns Möllers hastiga vändning efter följarnas oro

26 maj, 2020 
Måns Möller
Måns Möllers följare har varit oroade för honom sedan han rasade i vikt i Dplay-serien Den stora hälsoresan.
Nu kommer komikern med ett nytt framtidsbesked.
– Ni kan va lugna, skriver han.
Annons
Martin Melin och Martina Haags dragBrand logo
Martin Melin och Martina Haags drag

Under våren har flera kända svenska profiler tagit sig an den omtalade träningsformen 16 weeks of hell, vilket precis som namnet antyder innebär att man under fyra månaders tid följer ett strikt kost- och träningsschema. I Dplay-serien Den stora hälsoresan har tittarna fått följa deltagarna Agneta Sjödin, 52, Martina Haag, 55, Anders Öfvergård, 52, Måns Möller, 45, Özz Nujen, 44, och Martin Melin, 53, när de genomgått de tuffa veckorna.

Det är inte bara i realityserien som fansen har fått se kändisarnas stora utseendeförändringar. Flera av dem har även uppdaterat sina sociala medier-kanaler flitigt under resans gång. En av dem är komikern Måns Möller, vars drastiska förvandling har väckt stor uppmärksamhet.

Måns Möller avslöjar nya beslutet

I kommentarsfältet till ett inlägg på Instagram uttrycker Måns följare en oro över hans välmående.

Annons

Men hallå du håller ju på att försvinna. Var rädd om dig tänk på att du är värdefull”, skriver en person i en kommentar.

Flera av Måns följare har vädjat om att han ska avsluta dieten men i helgen avslöjade komikern att han beslutat sig för att göra exakt tvärtom.

Jag kommer fortsätta ett tag till eftersom alla tycker jag ska sluta!”, skriver han och fortsätter:

”Jag ser ju hur mitt ansikte ser ut jag är inte blind men det kommer ordna upp sig jag ska bara pusha lite till. Jag har mitt eget lilla mål”.

Vändningen efter följarnas oro

Men bara ett dygn efter att Måns berättade att han ska fortsätta med den stenhårda träningen kommer han nu med ett nytt besked.

”Jag bröt deffen kl 19! Nu är vi i mål jag och Özz Nujen. Sjukt stolta. Tror nog jag går upp 1.5 kilo bara på detta så snart är magen tillbaka ni kan va lugna”, skriver han intill en bild på sig själv och Özz bredvid en stor tårta.

Nu när inspelningen av Den stora hälsoresan är över är Måns Möller osäker på vad nästa steg i karriären är. Det verkar som coronakrisen har påverkat komikerns ekonomi rejält.

”Nu håller jag tummarna för att jag får några betalda jobb så jag kan köpa fler pizzor”, skriver han.

FOTO: Jacqueline Christensen/TT, Instagram

Annons