TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Manliga oskulder sökes till nytt tv-program: "Är du en av dem?"

15 mar, 2018 
AvLinda-Marie Nilsson
Är det här ett program för dig? Nu söker dansk tv efter manliga oskulder som är över 25 år gamla till en ny satsning.
Annons

Det är i Danmark som det nordiska produktionsbolaget Nordisk Film TV söker deltagare till sitt nya tv-program. Och de vill inte ha vilka deltagare som helst – de efterlyser nämligen manliga oskulder, skriver tidningen BT.

”Till ett nytt tv-program letar jag efter en man över 25 år som inte haft sin sexuella debut. Ännu. Är du en av dem? Oavsett om du väntar på den enda, är blyg eller om någon tredje anledning har gjort att du varit oskuld fram till nu”, skriver Nordisk Film TV på sitt officiella Facebookkonto.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Programmet kommer bland annat att handla om de fördomar som oskulder kan stöta på. I inlägget uppger produktionsbolaget att de vill låta personer som inte haft sex berätta om sina tankar kring ämnet.

”Syftet med programmet är både att minska tabut kring att vara oskuld som vuxen och att ge en möjlighet att göra något åt det med hjälp utifrån. Jag vill väldigt gärna höra dina tankar kring att vara oskuld. Vad innebär det för dig i vardagen, vad innebär det när det kommer till att träffa en partner, vilka fördomar möts du av från omvärlden?”, skriver produktionsbolaget i inlägget.

Tv-programmet, som ännu inte fått ett namn eller premiärdatum, kommer att sändas i Danmark.

Foto: IBL

Annons