Mandas låt till avlidne brodern rör Talang-juryn till tårar

01 feb, 2019 
AvSarah Mansouri
Bianca Ingrosso och Alexander Bard i tårar under Manda Olssons sång i Talang 2019
I kvällens Talang på TV4 berör en av de tävlande så mycket med sitt framträdande att både Bianca Ingrosso och Alexander Bard blir alldeles tårögda.
Annons

I kvällens Talang på TV4 tävlar bland annat Manda Olsson, 25, från Karlskoga. Hon berättar att hon älskar överraskningar – så mycket att hon till och med överraskar sin familj med sin medverkan i programmet.

Till familjen har 25-åringen sagt att hon vunnit biljetter till programmet och sätter sig därför i publiken tillsammans med dem. Hon låtsas under programmets gång smita iväg på toaletten, men egentligen går hon in backstage mot scenen.

Till familjens stora förvåning, kliver Manda sedan ut på scenen med en gitarr och säger att hon är där för att framföra sin låt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Den handlar om min bror som jag förlorade i mars, säger Manda.

Bianca Ingrosso, 24, som är en av jurymedlemmarna blir synligt tagen direkt och undrar om Manda och hennes bror stod varandra nära.

– Vi var tighta. Vi var många syskon i familjen. När min bror gick bort så sökte jag hit, faktiskt under sändningen av Talang. Det var det första som vi gjorde tillsammans som fick oss att skratta efter att han gick bort och jag ville… jag bestämde mig för att nu tänker jag satsa. Jag gör det här för honom, säger Manda.

Annons

”Min absolut värsta mardröm”

Manda framför sedan låten som hennes familj aldrig ens har hört innan och som betyder väldigt mycket för henne. Det blir ett väldigt känslosamt uppträdande och både Bianca och hennes jurykollega Alexander Bard, 57, blir tårögda och verkar mycket berörda.

Bianca finner knappt några ord efter att Manda sjungit låten

– Jag vet inte vad jag ska säga faktiskt. Alla mina syskon, det är liksom mina absolut bästa vänner och jag kan inte ens förstå hur det kan vara att förlora någon. Det är liksom min absolut värsta mardröm. Så tack för att du kom och det här var helt, helt fantastiskt och det uppenbarligen berörde mig väldigt mycket, säger Bianca.

Även jurymedlemmen LaGaylia Frazier, 57, är berörd av låten i sig men även av Mandas röst.

– Vi kan inte bara prata om vad du sjunger om, jag måste säga – vilken röst du har. Jättevacker röst, jättevacker röst. Och du sjunger direkt från ditt hjärta, säger LaGaylia.

– Det gick ju rakt in i hjärtat, summerar en berörd Alexander Bard.

FOTO: TV4

Annons