Idol 2023 marknadsföring banner

Man tog sig in på Britney Spears scen – fick avbryta

11 aug, 2017 
AvHanna Nilsson
Britney Spears är just nu i full gång med sin sprakande Las Vegas-show. Men mitt under den pågående konserten sprang en man plötsligt upp på scenen och fick genast avledas av säkerhetsvakter. Britney inklusive publik var i total chock..!
Annons

Popstjärnan Britney Spears, 35, har inte lagt karriären på hyllan än. I över ett år har hon kört hårt med sin Las Vegas-show på ”Planet Hollywood” och bjudit konsertbesökarna på både nya och gamla Britneylåtar.

Britney Spears uppträder på scen med sina dansare.

I onsdags kväll var det dags igen då showen haft ett mindre sommaruppehåll. Förväntan var stor på den legendariska popstjärnan. men när hon var mitt uppe i låten ”Till the World ends”, fick showen dock ett abrupt slut.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

En okänd man stormade nämligen in på scenen och säkerhetsvakter inklusive Britneys egna dansare fick ingripa, uppger TMZ.

– Är allt okej? Vad händer? Vad är fel? Har han en pistol?, var de första orden Spears sa innan hon leddes ut från scenen av sin säkerhetspersonal.

Det var flera som också uppmärksammade sångerskans ben som darrade av rädsla. Det dröjde därmed inte länge innan hela konserten avbröts.

Annons

Enligt TMZ betedde sig mannen stökigt redan tidigare under kvällen och han står nu anklagad för olaga intrång. Nu sprids även en bild på mannen tagen i häktet samtidigt som ett klipp från händelsen cirkulerar på sociala medier.

https://www.youtube.com/watch?v=7KtGCLriwFw

Britney ska efter omständigheterna må bra.

Foto: IBL

Annons