LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Malous von Sivers miss inför sändningen som ingen upptäckte

14 dec, 2018 
Lina Arvidsson
Malou von Sivers gjorde en miss innan sändningen av Malou efter tio.
När Malou von Sivers berättar om dagens gäster i Malou efter tio på TV4 har ett oupptäckt fel smugit sig in.
Annons

Varje vardag dyker Malou von Sivers, 65, upp i tv-rutan med programmet Malou efter tio i TV4. Programmet har många år på nacken och bjuder på underhållning och intervjuer med aktuella personer.

Programledaren Malou von Sivers har gjort en vana av att varje dag före sändning lägga upp ett Instagram-inlägg där hon berättar om vilka gäster som ska besöka programmet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Idag, fredag, var inte annorlunda och på Instagram-kontor för Malou efter tio har Malou von Sivers lagt upp ett inlägg där hon berättar om dagens program.

God morgon kära följare! Idag är det den stora säsongsavslutningen!” skriver hon på Instagram.

Sedan berättar hon om dagens gäster; bland andra ska fotografen Peter Ortvik, artisten Gladys del Pilar och Biggest Loser VIP-profilen Alexandra Zazzi gästa programmet. Men i Malous presentation av Malou efter tio har en fel smugit sig in.

Vinnaren i Biggest Loser VIP Erik Hörstadius har alltid kämpat mot sin ”tjockishet”. Nu har han äntligen hittat koden till sin egen kropp och gått ner 35 kilo. Tvåan Susanna Zazzi har slutat äta som tröst och hittat andra strategier för att må bra mentalt“, skriver Malou von Sivers.

Annons

Varifrån namnet Susanna kommit ifrån framgår inte, men Malou von Sivers har helt klart blandat ihop Alexandra Zazzi med någon annan. Kanske är det nerverna som spökar. Idag är det nämligen säsongens sista avsnitt av programmet.

Bland kommentarerna på Instagram-inlägget har ingen följare i skrivande stund uppmärksammat missen.

Alexandra Zazzi kom tvåa i TV4:s vikttävling Biggest Loser VIP som hade final i början av december. I finalen stod det mellan Alexandra Zazzi och Erik Hörstadius som till slut tog hem förstapriset.

FOTO: Johan Jeppsson/IBL, Instagram

Annons