TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Malou von Sivers ord till Sebastian efter beslutet om Nyhetsmorgon

15 jul, 2020 
Malou von Sivers ord till sonen Sebastian efter beslutet om Nyhetsmorgon
Det blev glädjetårar när Malou von Sivers fick veta att sonen Sebastian fått rollen som en av programledarna i Nyhetsmorgon 2018. Efter sin premiär i tv-rutan har han hunnit försvinna, och komma tillbaka igen.
Och efter veckor i rutan försvinner han ännu en gång.
Annons
Sebastian von SiversBrand logo
Sebastian von Sivers

När Peter Jihde i början av 2018 valde att lämna sitt jobb på TV4 blev det Sebastian von Sivers Haage som fick ta över rollen som programledare vid sidan av Tilde de Paula Eby i Nyhetsmorgon.

Sebastian är son till Malou von Sivers, som var en av dem som för många år sedan var med och startade Nyhetsmorgon på TV4. Idag ser vi henne sedan många år tillbaka i Malou efter tio, intervjuprogrammet som sänds efter Nyhetsmorgon varje vardag.

Sebastian hade hållit den stora nyheten om att han ersätter Peter Jihde i Nyhetsmorgon hemlig för familjen, och Malou har berättat att hon blev alldeles rörd av beskedet och hon önskade honom givetvis all lycka i den nya rollen.

Sebastian har jobbat på TV4 i många år, men det var först efter Peter Jihdes avhopp som han fick synas i rutan. Men efter bara månader försvann Sebastian från tv-rutan igen, och tittarna undrade vart han höll hus. TV4 förklarade då till slut att han fått ett annat uppdrag på kanalen.

Annons

Det dröjde då heller inte lång tid innan hans nya parhäst Tilde de Paula Eby kom med beskedet om att hon också lämnar Nyhetsmorgon för ett annat uppdrag på TV4.

Sebastians comeback i Nyhetsmorgon

Det var dock inte omöjligt att tittarna skulle få se honom i rutan igen, förklarade programmets pressperson Liv Sander, eftersom att han är en av de stående vikarierna för de ordinarie programledarna.

Och mycket riktigt, nu är Sebastian tillbaka i tv-rutan! Men det varade inte så länge, för nu har han nämligen gått på en välförtjänt semester.

– Det har varit otroligt roligt att hoppa in som programledare för Nyhetsmorgon, berättade han för Hänt innan han drog iväg på semester. Han förklarade också vad han kommer att jobba med när han väl är tillbaka efter ledigheten.

– Nu tar jag snart semester och laddar inför Efter fem som drar igång i augusti.

Malou von Sivers nya ord om sonen

Semestern verkar bland annat tillbringas ihop med mamma Malou. På Instagram delar Malou med sig av en bild på Sebastian med en liten hund i famnen.

Två kärlekar”, skriver Malou i bildtexten.

Och nog är det många som tycker att Sebastian och hunden ser alldeles bedårande ut.

Fina!” skriver TV4-kollegan Rania Shemoun bland kommentarerna.

Men det hör inte till vanligheterna att Malou delar bilder på sonen. Senast Sebastian dök upp på Malous Instagram var för två år sedan.

FOTO: TV4, TT

Annons