TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Malou von Sivers nya besked om framtiden på TV4

05 nov, 2019 
Malou von Sivers ger nu ett framtidsbesked om sin tv-karriär.
Hon har synts i tv-rutan sedan 90-talet.
Nu berättar Malou von Sivers för Hänt hur länge till hon tänker att jobba i tv-branschen och med egna tv-showen Malou efter tio på TV4.
Annons

Jessica Almenäs nya hälsobesked – vändningen efter sjukdomstidenBrand logo
Jessica Almenäs nya hälsobesked – vändningen efter sjukdomstiden

Malou von Sivers, 66, är ett välbekant ansikte för TV4-tittarna. Hon har jobbat på kanalen sedan 90-talet, då som programledare för Gomorron, som idag går under namnet Nyhetsmorgon.

För 13 år sedan fick Malou istället sitt egna program på kanalen, nämligen Malou efter tio. Sedan dess har vi fått se Malou von Sivers intervjua både kända profiler och privatpersoner under vardagsförmiddagarna på TV4.

Under sommaren har Malou efter tio haft ett sändningsuppehåll och TV4-profilen hade då fullt upp med att jobba med sin nya bok Inför hans blick, som släpptes för några månader sedan. Under semestertiden fick vi dock se Malou von Sivers hoppa in som programledare för Efter fem vid ett flertal tillfällen. Detta på grund av att Tilde de Paula Eby, 46, hade andra åtaganden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Den 30 september drog Malous förmiddagsprogram igång med en ny säsong – något som gladde många TV4-tittare.

”Äntligen dags för det bästa programmet med den bästa Malou”, skrev en person i en kommentar vid tillfället.

Annons

Malous fokus framåt

När Hänt träffar Malou von Sivers berättar hon om höstens säsong av Malou efter tio. Något som verkar vara populärt bland tittarna, enligt programledaren, är Perspektivpanelen med Maria Göranzon, Linda Skugge och Åsa Beckman.

– Det har gått bra. Det har blivit succé med bland annat Perspektivpanelen som vi har på torsdagar, så det är jätteroligt. Annars har vi i veckan som gått haft en väldigt upphetsad skoldebatt, efter vårat tema ”pojkar i skolan”, säger hon och tillägger sedan att allt med programmet just nu bara rullar på:

– Allt går jättebra, det går bara bra.

Framtidsplanerna för Malou von Sivers just nu är att göra sina romaner till dramaserie, vilket tar upp mycket av hennes tid.

– Jag har ju mina romaner som ska bli dramaserie. Så det är mitt stora nöje nu.

Och hur länge till får vi se dig i tv-rutan?

– Vi fortsätter i en evighet, säger hon och skrattar.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Peter Knutson

Annons