LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför lämnade Malin Watson Let's dance – sanningen om avhoppet

17 mar, 2023 
André Färnsveden
Malin Watson och Let's dance-juryn.
Malin Watson har tackat för sig som dansare i Let's dance.
Nu avslöjar hon sanningen bakom avhoppet i programmet.
Jag tog beslutet tidigt”, skriver hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tobias Karlsson om att ta över Let's dance efter Tony IrvingBrand logo
Tobias Karlsson om att ta över Let's dance efter Tony Irving

Malin Watsons, 50, karriär i Let's dance började redan under den allra första säsongen av programmet 2006, när hon dansade med Peppe Eng, 74. Men efter det skulle en lång paus komma innan hon till slut återvände som dansare. Nio år senare gjorde hon comeback i programmet och lyckades vinna den berömda glasskon ihop med Jesper Blomqvist, 49, två år senare.

Men det blev dessvärre hennes enda vinst då hon inför säsongen 2023 valt att lämna Let's dance-scenen för att fokusera på annat.

Därför lämnade Malin Watson Let's dance

Malin är en av dansarna med mest erfarenhet från programmet. Hon var med i totalt hela nio säsonger av Let's dance, men ska nu alltså inte vara med i år. I ett privat meddelande till Hänt berättar hon om beslutet som togs redan under fjolårets säsong.

Annons

Jag tog beslutet tidigt under förra säsongen att det skulle bli min sista säsong i Let’s Dance. Jag vill inte fortsätta som proffsdansare i programmet längre” skriver Malin.

Men att lämna programmet helt var inte självklart för Malin. Hon var nämligen öppen för att inta en ny roll i Let's dance.

Jag känner att jag vill gå vidare till någon annan roll istället som till exempel att sitta i juryn eller fortsätta med dans och underhållning i något annat tv-program.

Malin Watsons stora lycka – det ska hon göra istället för Let's dance

Men någon juryroll eller nytt tv-projekt blev det inte. Istället blev ett danceevent med maken David Watson, 54, i The Watson way, något hon berättade om för Hänt.

Det stämmer att jag just nu åker land och rike runt med mina DANCE EVENTS - THE WATSON WAY. Mitt koncept är att det ska vara Kul, Enkelt & Svettigt att dansa. Alla dansar utan partner och inga förkunskaper krävs. Ääälskar att få göra evenemang och att få sprida dansglädje och danskunskap runt om i Sverige. Jag brinner verkligen för mitt yrke.”

Malin visade även upp den stora lyckan på sin Instagram.

Tusen tack alla 50 Underbara Deltagare som kom idag till mitt DANCE EVENT - THE WATSON WAY. Sååååå kul!!!!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons