Malin Stenbäcks beslut under graviditeten: ”Blev lite lockad”

Malin Stenbäcks avslöjande om graviditeten

Om fem veckor beräknas Malin Stenbäck föda sitt och pojkvännen Petter Molunds första barn.
Nu avslöjar programledaren ett beslut hon fattade tidigt under graviditeten.
– Jag har varit så bestämd från start, säger hon i podcasten Babykaos.

Radio- och tv-profilen Malin Stenbäck, 32, var programledare för Love island under säsongens första avsnitt. Strax efter att dokusåpan dragit igång meddelade TV4 att Malin lämnar sitt uppdrag för att åka hem till Sverige där hon nu gör sig redo för förlossningen. Malin Stenbäck är nämligen gravid med sitt och kärleken Petter Molunds, 37, första barn.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg!

– Av olika anledningar åker jag hem lite tidigare än planerat. Men allt är bra både med mig och bebis, sa Malin Stenbäck i samband med att nyheten avslöjades.

Numera är det istället Malin Falk Gramer, 41, som styr skutan i Love island medan Malin Stenbäck är tillbaka på hemmaplan.

Malin Stenbäcks ord om graviditeten

I veckan gästade Malin Stenbäck podcasten Babykaos där hon pratade om livet som gravid. Hon avslöjade bland annat att varken hon själv eller pojkvännen vet vilket kön bebisen i magen har.

Malin har haft en craving på söt mat och har hört att detta kan vara ett tecken på att hon väntar en pojke.

– Jag är jättenyfiken, nu har jag fått reda på att det är en rätt stor bebis så det kanske är en stor kille, säger hon i podden.

Programledaren berättar vidare att hon sedan tidigare vetat om att bebisen är större än genomsnittet men att det nu verkar som att det stannat av lite. Inför det senaste tillväxtultraljudet var Malin noga med att inte råka få reda på bebisens kön.

– Vi sa innan att vi inte ville veta. Jag har varit så bestämd från start, säger hon och fortsätter:

– Jag kände bara att det var en kul överraskning. Gry sa det till mig att det enda man inte kan googla i hela världen är vilket kön ditt barn har utan då måste du gå till doktorn. Och då kände jag att jag blev lite lockad av det, va skönt att ha någonting som man i nio månader absolut inte kan ta reda på. Vad lyxigt!

FOTO: TV4 play