Malin Olsson dejtar "Melodifestivalen"-artist

Malin Olsson dejtar "Melodifestivalen"-artist

Kärlek över åldersgränserna! Hon är 32, han 21, men det hindrar inte Malin Olsson från att falla handlöst för Outtrigger-sångaren Simon Peyron!

Våren 2014 var hon kommentator för “Eurovision Song Contest” och programledare för programmet “Inför Eurovision Song Contest”. Det ska också ha varit under “Melodifestivalen” som Malin Olsson, 32, träffade sin nya kärlek, Outtrigger-sångaren Simon Peyron, 21, som man kanske minns mest som “growlaren” i musiktävlingen (growling är ett speciellt rytande ljud som används främst inom hårdrocken, reds anm).

malin O

Malin Olsson och Simon Peyron ska ha träffats under “Melodifestivalen”. Foto: Fredrik Hessman, IBL

Malin var tidigare tillsammans med programledarkollegan Ola Selmén, 36, i sex år, men paret bröt upp hösten 2013. I våras kallade hon sig för singel.

– Jag är singel. Efter en lång relation gäller det att få stabilitet på tillvaron. Det är en stor förändring att separera. Men jag menar att det finns hopp om framtiden, sa hon då till Expressen.

_DSC5817

Ola Selmén och Malin var ett par i sex år. Foto: Jonas Hessman

Men enligt Aftonbladet började Malin och Simon att ses redan i februari i år, under “Melodifestivalen”-inspelningarna. Sommaren ska de ha tillbringat ihop i Båstad och Simon har också lagt ut flera bilder på sin nya flickvän på Instagram, men vill inte kommentera relationen.

– Jag pratar inte om mitt privatliv, säger han till Aftonbladet.

Malin vill heller inte yttra sig om de är ihop eller ej…

FRÅN FÖRSTASIDAN