LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Malin Gramers konflikt under Fråga Olle – mammans vänner skämdes

22 feb, 2024 
Hedvig Tärnholm
Malin Gramer
Från skrattfyllda studiotillfällen till mammans vänners tystnad. Malin Gramer delar med sig av oförglömliga upplevelser och motstridiga reaktioner under inspelningarna av kontroversiella Fråga Olle dokumentären.
Annons
Malin Gramer talar ut om sjukdomskampen: ”Läskigt”Brand logo
Malin Gramer talar ut om sjukdomskampen: ”Läskigt”

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Malin Gramer har programlett många populära program genom åren. 2023 gjorde hon comeback i tv-rutan med reality-serien True Love Sverige efter att ha varit sjuk i långtidscovid. En av de mest omtalade produktioner hon har medverkat i är dock Fråga Olle dokumentären.

Fråga Olle hade premiär hösten 1998. Det utvecklades senare till dokumentärserien: Fråga Olle dokumentären, där Malin var undersökande reporter mellan 2011 och 2013. I dokumentärserien fick tittarna följa med Malin Gramer när hon undersökte olika sexuella böjelser.

Malin Gramer: ”Det var så mycket knasiga grejer”

I en intervju med Hänt berättar Malin Gramer om inspelningarna och hur det var att utforska tv-tabun.

– Det var så mycket knasiga grejer så vi skrattade så mycket att vi inte visste vart vi skulle ta vägen, jag skulle nästan vilja se om alla programmen, säger Malin i intervjun med Hänt.

Många hade och har fortfarande åsikter om Fråga Olle dokumentären. Antingen hatade man den, eller så älskade man den, eller så tittade man bara i smyg.

Annons

Malin har blivit hyllad av tv-branschen och publiken för sitt arbete, men några som inte uppskattade Malins medverkan var hennes mammas vänner.

– Min mammas vänner skämdes lite och tyckte: ”Gud kan hon inte få ett bättre jobb” och ”stackars Malin som behöver ta det här jobbet”.

Malin Gramer: "inbjudna på diverse aktiviteter, om det var någon gangbang”

Fråga Olle Dokumentären väckte starta känslor hos tittarna och har man sett programmet, har man nog flera gånger suttit med skämskudden framför ögonen.

– Det var väldigt speciellt, vi hade också extremt roligt vi i teamet. Vi vart inbjuda på diverse aktiviteter, om det var någon gangbang i någon skogsglänta, eller swingersfester, absolut så tyckte de väl att vi kunde hänga på, berättar Malin för Hänt.

Malin och Olle Waller har inte haft någon kontakt sedan programmet spelades in. Olle har nått pensionsålder men arbetar fortfarande som sexualupplysare och med att utbilda andra i sex och samlevnad.

– Vet du hur ofta jag tänker på honom, hoppas du mår bra Olle!, säger Malin till Hänt.

Malin Gramer är just nu aktuell för sin medverkan i programmet Över atlanten som visas på kanal 5 och Discovery.

FOTO: TT

Annons